5-S Webgids
Eten en drinken

4 redenen voor een vrouw om meer cacao te eten

4 redenen voor een vrouw om meer cacao te eten

Heb jij een geheime voorraad chocola

De meeste vrouwen zijn van nature enorme snoeperts. Iedere vrouw heeft in haar huis wel ergens een geheime voorraad snoep liggen die speciaal voor haar bestemd is. Op bepaalde momenten, wanneer ze er even helemaal doorheen zit, neemt ze haar toevlucht tot die geheime snoep voorraad. Wanneer je vraagt aan een vrouw wat er in die geheime voorraad zit zal het antwoord bijna altijd hetzelfde zijn; chocola. Chocola is voor veel vrouwen namelijk een stimulerend middel. Daarnaast zijn er echter ook vrouwen die de weerstand aan snoep weerstaan. Ze zijn bang voor hun figuur wanneer ze teveel suikers tot zich nemen. Voor die vrouwen die zich nooit bezondigen aan het snoepen van chocola is dit bericht bestemd.

Snel energie krijgen van chocola

Chocola is zoveel meer dan een guilty pleasure. Chocola is een middel waar je als vrouw heel snel energie van krijgt. Dat komt door de werkzame stoffen die in cacao zitten. Eén van die stoffen is cafeïne. Cafeïne staat bekend om zijn opwekkende werking; van het snoepen van chocola tijdens een dipje krijg je dus de energie om door te gaan. Daarnaast biedt chocola ook troost. Heb je even een minder moment overdag doordat zaken niet gaan zoals ze horen of doordat je kinderen moeilijk doen; zoek je troost bij chocola. Het is een troostvoer waar je minimaal van aankomt terwijl het effect juist maximaal is. Chocola is een echt oer-medicijn. Een kleine hoeveelheid zwarte chocola – maximaal 20 gram per dag – biedt bescherming tegen kanker en hart- en vaatziektes.

Het laatste argument waarom jij meer cacao moet eten is het meest aantrekkelijke; het helpt bij zin in vrijen voor vrouwen. Chocola is een echte lustopwekker; vrouw vriendelijk. Dit alles geeft aan waarom het goed is om een geheime voorraad chocola aan te houden in je huis. Je voelt je beter, en je werkt aan je gezondheid. Een stimulerend middel mag dan voor veel vrouwen een taboe zijn; chocola is goed voor je.

http://chocostimulaxl.nl

Gerelateerde artikelen

Wat houdt intermittent fasting in?

Tea for men: or would they rather have coffee?

Moluks lekker eten in Bedum.