5-S Webgids
Image default
Marketing

Content marketing is een must have in iedere marketingstrategie

Een grote hoeveelheid Nederlanders wisselt van radiozender als die irritante jingles beginnen of staat van de bank op om iets te pakken tijdens de tv reclames. Social media, smart phones, tablets, de wereld is veranderd in een plaats waaraan alles voorbij raast.

We worden zo dood gegooid met reclame vanuit iedere bedenkbare hoek dat we er Oost-Indisch doof van zijn geworden. Tegenwoordig willen we enkel nog echt aandacht hebben voor reclame waar we zelf interesse in hebben en dat principe is exact waar content marketing op inhaakt.

Het schrijven van webartikelen

Er zijn verschillende soorten reclame mogenlijkheden, deze zijn zowel betaald als onbetaald. Met facebook ads, kan men de juiste doelgroep bereiken en goede resultaten boeken met de advertentie campagnes. Dit kost alleen vaak een hoop geld terwijl er ook mogelijkheden zijn om een bedrijf te gratis te promoten d.m.v. artikel marketing en content marketing. Het is van belang dat je artikelen plaatst op verschillende plaatsen. Een weetje: Op het moment dat een website het voor elkaar krijgt om een tweede keer bezocht te worden dan is de kans maar liefst 70% dat de bezoeker ook een product of dienst gaat afnemen.

Zipzoo helpt je verder bij content marketing

Content marketing is een vereiste voor iedere marketingstrategie maar erg tijdrovend. Bespaar tijd met de marketingtool van Zipzoo, Zipzoo maakt jouw website klaar voor nu en voor in de toekomst. Klikt je gerust verder bij Zipzoo of neem direct contact met ons op voor meer informatie.