5-S Webgids
Bedrijven

De Beddenspecialist OmRa Bedding

Wat is een topdekmatras?

Een topdekmatras zal het onderliggende matras beschermen en ontlasten waardoor het langer meegaat. Omdat een topdekmatras veel lichter is, dan een gewoon matras, kunt u het gemakkelijk omkeren. De tijk van een topdekmatras is veel kleiner, dan van een gewoon matras waardoor het beter in de wasmachine past. Omdat het matras niet in aanraking komt met het zweet dat u tijdens de nachtelijke uren verliest, slijt het minder hard en blijft het ook schoner. Voor het uitzoeken van het juiste topdekmatras kunt u terecht bij Beddenspecialist OmRa Bedding. Bij Beddenspecialist OmRa Bedding zal men u graag te woord staan om tot de juiste keuze van het topdekmatras te komen.

Koudschuim topdekmatrassen

Koudschuim topdekmatrassen zijn zacht, maar bieden toch de juiste stevigheid die u tijdens het slapen nodig heeft. Het materiaal biedt de juiste balans tussen ondersteuning en comfort. Er zijn ook nog andere materialen die voor een topdekmatras gebruikt worden zoals: polyether, latex, traagschuim en pantara koudschuim. Door het gebruik van een topdekmatras wordt het slaapcomfort verbeterd.

Wat is de beste keus: een koudschuim- of traagschuim topdekmatras?

Het is vaak moeilijk te bepalen wat een beter materiaal is voor een topdekmatras. Zowel koudschuim als traagschuim hebben beiden hun specifieke eigenschappen. Traagschuim zal zich door de combinatie van lichaamswarmte en gewicht naar het lichaam vormen. Het is een heerlijk zacht matras om op te liggen. Koudschuim is van oorsprong een wat steviger materiaal. Het is veerkrachtiger dan traagschuim, zelfs als het matras warmer wordt en er iemand op ligt te slapen.

Wat is het beste topdekmatras?

Wanneer u het snel koud heeft, is het verstandig om een topdekmatras te nemen die warm aanvoelt. Heeft u het snel te warm, neem dan een koudschuim topdekmatras. Een koudschuim topdekmatras heeft een open structuur waardoor het een goede vochtregulatie heeft en ook goed ventileert. Een belangrijk voordeel is ook dat een koudschuim topper niet of nauwelijks schimmelt. Ze worden de HR-topdekmatrassen genoemd.

https://www.omrabedding.com/

Gerelateerde artikelen

Maak uw tuin helemaal af met een rode beukenhaag

Wat zijn kunstplanten?

Maak uw huis schoon met een body bar