5-S Webgids
Kinderen

De Maxi Cosi autostoel is er voor elk gewicht

Er zijn diverse merken die maar tot een bepaalt gewicht kunnen dragen, voor een autostoel van Maxi Cosi is dit niet het geval. Mocht je opzoek zijn naar een autostoel en je wilt er graag een van Maxi Cosi, dan ben je bij Babykoop.nl aan het goede adres. Dit is een (web) winkel waar je diverse artikelen voor baby’s, kinderen en tieners kunt aanschaffen. Voor zowel de verzorging en kamers maar ook voor onderweg. Ze hebben een ruime afdeling aan Maxi Cosi autostoelen, waardoor je altijd met een autostoel dat naar wens is naar huis gaat. 

Verschillende gewichtsklassen Zoals er voor baby’s voor verschillende leeftijden, verschillende kledingmaten zijn. Zo zijn er ook voor autostoelen van Maxi Cosi verschillende klassen. Bij Babykoop.nl worden de volgende gewichtsklassen aangeboden: 0 tot 12 kilo, 9 tot 18 kilo, 15 tot 36 kilo en 0 tot 18 kilo. Het voordeel van deze klassen is dat er elke keer een overlap is. Zo gebruik je niet de autostoel tot het einde, maar kan je al tijdig een andere aanschaffen. Waarbij je dus ook stoeltjes alvast kunt aanschaffen als deze in de aanbieding is.

Snel en eenvoudig te plaatsen Alle Maxi Cosi autostoelen zijn voorzien van een duidelijke instructie voor het plaatsen van de stoel in de auto. De eerste keer is misschien nog een beetje lastig, maar naar verloop van tijd gaat het steeds sneller. Wanneer je auto beschikt over Isofix dan is het al helemaal eenvoudig om de stoel of Maxi Cosi te plaatsen. Met een eenvoudige klik zet je zo de stoel in de auto. Waarbij je ook zeker weet dat hij echt goed (vast) staat.

Gerelateerde artikelen

Zittenblijven na een slechte Cito-toets

Zoektocht naar kinderwinkel Utrecht?

Tips voor het spelen met baby’s en peuters