5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

De verschillende vitaminemerken.

Vitaminen worden vrij regelmatig gebruikt door veel mensen, maar een hoop weten eigenlijk niet eens wat ze slikken en of ze het wel daadwerkelijk nodig hebben. Een hoop vitaminen worden namelijk door ons eigen lichaam geproduceerd of door iets van buitenaf. Zo heb je de zonnevitamine, beter bekend als vitamine D, die wordt aangemaakt door de zon. Het menselijk lichaam produceert deze vitamine door in de zon te staan. Vitamine D zorg ervoor dat de niveaus van calcium en fosfaat in het bloed bevordert word.

Er zijn een hoop verschillende soorten bedrijven die vitaminen maken. Hierbij kun je denken aan JarrowFormula of Topvitamins. Misschien voor de meeste niet zeggend, maar het zijn ontzettend grote namen in Amerika. Ze hebben hun eigen fabrieken en Jarrow Formulas maken al hun supplementen helemaal zelf. Het is daarom ook geen slecht idee, bij de aankoop van vitaminen, om te kijken naar het bedrijf dat er achter zit. Als je 1 van deze 2 bedrijven te pakken hebt weet je dat je goed zit.

Now Foods maakt zelfs alleen gebruik van verse ingrediënten die alleen van top kwaliteit zijn. Daarnaast worden ze tegen concurrerende prijzen beschikbaar gesteld aan consumenten. Momenteel is Now Foods zelfs de grootste ter wereld als het neerkomt op leverancier van natuurlijke supplementen Het is voornamelijk bekend om multi vitamine, omega 3, vitamine d3, vitamine c of een van de andere vele vitamine die er op de markt zijn.

Jarrow formulas heeft een complete lijn van supplementen die verkocht worden in verschillende delen in de wereld. Hierbij kun je denken aan de VS, Mexico, VK, Frankrijk, maar ook Japan, China en Singapore zijn landen waar ze goed verkopen. De complete lijn heeft zo’n 300 producten, dus meer dan genoeg keuze als het neerkomt op supplementen of andere vitaminen. De kernproducten zijn onder andere vitamine B.

http://www.topvitamins.nl