Desinfectiezuilen van Nofer, Professioneel en Kwaliteits zuilen

Nofer Desinfectiezuilen

In onze webshop WarmteshopEU bieden wij een serie Desinfectiezuilen aan van het merk Nofer. Dit zijn professionele en goede kwaliteit zuilen vervaardig van hoogwaardig materiaal. Nofer is een Spaans merk. Hieronder meer informatie over dit bedrijf.

Wie is Nofer?

Nofer is 50 jaar geleden opgericht in het Spaanse Barcelona en verkoopt in meer dan 50 landen over de hele wereld zijn producten. De productie bevindt zich eveneens in Barcelona waar meer dan 1000 sanitaire en roestvrijstalen producten worden vervaardigd. De zuilen zijn dus van Europese afkomst.

Denk onder andere aan handendrogers, zeepdispensers, diverse sanitaire producten welke onderweg bij horeca zijn te vinden en Elektrische boilers. Nofer is een vooraanstaand bedrijf die zijn expertise wel heeft bewezen.

Desinfectiezuilen

U ontkomt er niet meer aan met de huidige Covid-19 situatie, in deze tijd is ontsmetten heel erg belangrijk om bacteriën weg te houden. Een goede handenhygiëne is daarom van groot belang voor u, uw medewerkers en bezoekers.

WarmteshopEU heeft een aantal Desinfectiezuilen in het assortiment opgenomen die eenvoudig te bedienen zijn en waarmee u een professionele uitstraling heeft.

Plaats deze prachtig uitziende zuil bij de entree. Zo hebben wij de desinfectie zuil inclusief dispenser, zonder dispenser zodat u zelf deze aan kan schaffen, met voetbediening en dispensers met een sensor. Het apparaat hoeft dan niet aangeraakt te worden en is touchfree.

Verder is er nog een desinfectiepaal die aan de muur kan worden gehangen, uitgevoerd in RVS en is mooi in combinatie met de RVS handendroger.

Desinfectie in het kort

  • Met of zonder dispenser
  • Uitgevoerd met sensor, dus touchfree
  • Professionele zuilen
  • Voetbediening
  • Hoogwaardig materiaal
  • Handendroger
  • Vervaardigd in Europa

Desinfecteren begint hier, vul de dispenser met hydroalcoholische gel met minimaal 70% alcohol.

In de webshop kunt u de zuilen 24/7 bekijken en bestellen, klik hier.

https://warmteshop.eu/product-categorie/divers/desinfectie/

About