5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Een beter altnenatief voor crèmes.

Rimpels krijgen is voor de meeste mensen geen pretje en willen er vaak snel weer vanaf. Een hoop gaan er dan gebruik maken van verschillende soorten crèmes die helemaal geen effect hebben. Je betaald hier ontzettend veel geld voor en vaak moet je het enkele weken gebruiken voordat je het effect echt ziet. Tegen de tijd dat je het ‘effect’ ziet ben je alweer enkele tientjes lichter. De reden dat mensen dit doen omdat ze graag rimpels verwijderen zonder operatie.

Het kan echter makkelijker en zonder allemaal verschillende soorten, niet werkende, crèmes. Een opties hiervoor is rimpels verwijderen met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die wordt aangemaakt in het menselijk lichaam. Het is dus geen chemische stof die er bij je ingespoten wordt mocht je er gebruik van willen maken. Daarnaast is het effect ook veel langer zichtbaar dan de crèmes die je aangesmeerd krijgt. Een behandeling met hyaluronzuur blijft namelijk enkele maanden zitten en kan daarna weer opnieuw ingespoten worden. Het voordeel hiervan is dat, hoe meer je het gebruik hoe langer het blijft zitten. Dus als het de eerste keer voor 3 maanden blijft zitten dan kan het goed dat het de volgende maand voor 4 of zelfs 5 maanden blijft zitten.

Hyaluronzuur is een stof die aangemaakt wordt in het lichaam en eigenlijk een bouwsteen voor ons lichaam. Het wordt gemaakt om ervoor te zorgen dat de gewrichten in het lichaam goed gesmeerd blijven. Naarmate je ouder wordt neem dit af en zul je dus ook meer rimpels krijgen. Er zijn natuurlijk nog meer effecten van buitenaf die invloed hebben op het krijgen van rimpels. De reden dat hyaluronzuur goed tegen rimpels werkt komt doordat het de huid vochtig houd. Daarnaast zijn er ook crèmes voor te koop. Dus mocht je toch een crème willen zoek er dan wel een met hyaluronzuur.

http://www.faceland.nl