5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Een goede huid

Dag jeugd, hallo rimpels. Iedereen moet er vroeg of laat aan geloven, de huid verslapt en rimpels ontstaan. Er zijn veel soorten rimpels en nog een behandelingen. In dit artikel meer informatie over rimpels en hun behandelmogelijkheden. Rimpelbehandeling met injectables wordt boven alle alternatieven aangeraden, omdat deze veiliger, goedkoper en sneller is als andere behandelingen.

Kraaienpootjes worden vaak als een charmant teken van veroudering beschouwd. Echter kunnen deze als storend worden ervaren als ze te diep worden. Het zijn vaak de eerste rimpels die opkomen. Bij een goede behandeling tegen deze rimpels wordt Botox gebruikt, deze verslapt een aantal spieren rond het oog waardoor de huid weer strak trekt. Een fronsrimpel verwijderen gaat gemakkelijk door een behandeling met Botox en andere fillers.

In de loop van tijd verliest de huid rond je lippen zijn stevigheid. Er ontstaan verticale rimpels. Door hyaluronzuur toe te passen verjongd de huid aanzienlijk. Hyaluronzuur is een stof die normaliter ook in de huid voorkomt en zorgt voor stevigheid omdat het zoveel vocht kan vasthouden. Hierdoor krijgt u weer volle sensuele lippen zonder rimpels.

Marionetlijnen zijn de lijnen die vanaf je mondhoek naar je kaaklijn lopen. Deze lijnen zorgen voor een strenge boze gezichtsuitdrukking, dit komt omdat ze wat naar beneden gericht lopen. Door middel van het injecteren van een vulmiddel worden lijnen gemakkelijk verzacht. Het resultaat is ongeveer een jaar tot anderhalf jaar goed zichtbaar.

Volle wangen en hoge jukbeenderen geven je huid een jeugdige en gezonde uitstraling. Deze vormen worden met name bepaald door het onderhuidse vetweefsel, deze verdwijnt bij het ouder worden. Door de toepassing van een stevig vulmiddel wordt de huid weer strak en energiek.

http://injectableklinieken.nl/nl/