5-S Webgids
Hobby en vrije tijd

Een goochelaar die betovert

Een goochelaar heeft wat spannends, niet alleen voor het piepjonge publiek maar ook voor volwassenen. Je betrapt jezelf er namelijk altijd op dat je gaat fantaseren of je het zelf ook zou kunnen leren. Die trucs lijken ook altijd zo echt. Zeker wanneer je met een via Evenses geboekte goochelaar van doen hebt.

 

Een kinderfeestje dat altijd slaagt

Kinderen hebben het gelukkig al snel naar hun zin. Als ze bij iemand anders over de vloer zijn, zien ze overal speelgoed dat ze zelf thuis niet hebben en zeker op een verjaardagsfeestje van een klasgenootje of een vriendje is het een dolle boel tussen die hele meute kinderen. Bovendien worden ze lekker verwend met chips, ranja en misschien wel een glaasje frisdrank… In principe zou een spelletjesmiddag dus al kans van slagen hebben, maar daar heb je wel je handen vol aan. Ga je met de kinderen ergens naartoe, dan zit je weer met het ongeruste gevoel dat je elk kind constant in de gaten moet houden, want als er wat gebeurt. Kies daarom eens voor een goochelaar die je kinderen en hun vriendjes bezighoudt met een fantastische show die tegelijkertijd spannend en grappig is. Het enige dat jij hoeft te doen is opletten of er nog genoeg te drinken en te eten (lees: snoepen) is.

 

Boek een goochelaar bij Evenses

Evenses kan verschillende typen goochelaars leveren. Zo zijn er natuurlijk de goochelaars die het heel leuk vinden om aan kinderen hun kaarttrucs te laten zien en genieten van al die open mondjes van de verbaasde ukkepukken. Maar er zijn uiteraard ook magiërs en illusionisten die uitgerust zijn voor feesten voor volwassenen zoals een receptie of een opening van een nieuwe zaak. Zij kunnen een podiumshow verzorgen of tussen de tafels door duiken waarbij ze bijvoorbeeld ineens je glas ontvreemden. Als dat glas al leeg was, is dat op zich niet zo’n ramp. Zo niet, dan mag je hopen dat ze het snel weer tevoorschijn toveren. En anders roep je gewoon de ober.

Gerelateerde artikelen

123hondenrassen voor al jouw hondenartikelen

Ballonvaren Waasland of ruimer gezien ballonvaart Oost-Vlaanderen

Verschillende manieren om door Amerika te reizen