5-S Webgids
Image default
Muziek

Een leuke en leerzame djembe workshop

Volg nu een leuke djembe workshop als u zin heeft in iets speciaals en laat u verrassen! Bent u een echte muziekliefhebber en zou u graag een instrument leren bespelen? Bent u een ervaren muzikant en heeft u zin om eens wat anders te proberen? Of lijkt het u gewoon leuk om samen met een vriend of vriendin een keer iets écht leuks te doen? Boek dan een djembe workshop! Het volgen van een djembe workshop staat garant voor plezier en saamhorigheid. Of het nu uw nieuwe passie wordt of niet, u zult in ieder geval een onvergetelijke middag ervaren met deze workshop!

Wat houdt een djembe workshop precies in?

Een djembe is een muziekinstrument, te weten een trommel. Een trommel, percussie, klinkt leuk, maar wat kunt u qua inhoud van deze workshop verwachten? Tijdens een djembe workshop krijgt u uitleg over het instrument. U kunt hierbij denken aan een stukje geschiedenis en waar komt deze manier van muziek maken nu nog veel voor? En uiteraard gaat u vooral gewoon lekker zelf muziek maken! U leert gedurende de workshop welke klanken er allemaal geproduceerd kunnen worden met dit instrument, u leert hoe u een djembe moet bespelen. Een djembe workshop staat dus garant voor een leuke, leerzame en bovenal muzikale middag.

De muziek zorgt voor verbinding

Dat muziek verbindt, is iets wat algemeen bekend is. Of u nou op een feestje bent, een mooi rustig nummer op de achtergrond hoort spelen tijdens uw romantische date of u bij een droevige gebeurtenis muziek hoort, in alle gevallen verbindt de muziek. Wanneer u samen met de andere cursisten tijdens de djembe workshop muziek gaat maken, zult u merken hoe gezellig dit is. Zodra iedereen begint met musiceren, valt de spanning van iedereen af en de ruimte vult zich al gauw met muziek en louter lachende en stralende gezichten. Meld u aan voor deze workshop en ervaar de verbinding en vreugde helemaal zelf!