5-S Webgids
Internet marketing

Geanimeerde Video’s: De beste manier om uw klanten te overtuigen

Vandaag de dag is een uitstekende geanimeerde video een geweldige manier om een website te promoten en interesse te wekken. Niet alleen verhogen ze het aantal views op een site omdat ze automatisch afspelen, maar ze houden de kijkers ook langer bezig. Aangezien zo veel mensen kunnen kijken, is het essentieel om er een te vinden die je zal doen opvallen tussen de rest. Dit vereist het verkrijgen van enig inzicht van degenen die hun succesvolle geanimeerde video’s hebben gemaakt. Hier leest u hoe u dat kunt doen:
Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zich onderscheidt van de rest, moet u eerst weten wat andere bedrijven aanbieden. U kunt rechtstreeks naar hun websites gaan om een idee te krijgen; dit is echter niet altijd een optie als hun sites met een wachtwoord zijn beveiligd. In dat geval zult u een site als het Internet Archive moeten gebruiken om toegang te krijgen. Praat met uw klanten en ontdek wat zij van deze sites vinden en welke aspecten zij anders zouden willen zien. Vraag hun suggesties of advies over mogelijke ideeën voordat je zelf aan de slag gaat, om er zeker van te zijn dat je een eindproduct hebt dat mensen willen.

Als je eenmaal een basisidee hebt, is het tijd om je video te maken. Er zijn veel opties beschikbaar voor animatie; traditionele 2D animatie wordt echter nog steeds beschouwd als een van de beste manieren omdat het er professioneel uitziet en de kijkers het meest aanspreekt. Praten met mensen die al eerder dergelijke geanimeerde video’s hebben ontworpen, zal helpen ervoor te zorgen dat de uwe er zo goed mogelijk uitziet voor een redelijke prijs.
Als u van plan bent om uw video te hosten op een social media site, zorg er dan voor dat u de richtlijnen controleert voordat u de video plaatst. Elke site stelt andere eisen, en sommige staan helemaal geen video’s toe. U wilt voorkomen dat u tijd en geld besteedt aan het maken van iets dat gewoon wordt verwijderd zodra het is toegevoegd, dus neem de tijd om u in te lezen over wat u waar van tevoren kunt plaatsen.

Animatievideo’s, bijvoorbeeld bij Donker Media, zijn de afgelopen jaren een steeds populairder marketinginstrument geworden, omdat ze betaalbare manieren bieden om de aandacht van mensen te krijgen en tegelijkertijd te boeien. Door deze informatie te gebruiken en het advies van deskundigen op te volgen, kunt u een video maken die zal helpen uw bedrijf te promoten op een manier die geen enkele andere marketingcampagne tot nu toe heeft gedaan!

Gerelateerde artikelen

Hoe je het meeste profijt hebt van je elektrische CV ketel.

Wat moet je zeker op orde hebben om beter in Google te scoren

Online marketing uitbesteden