5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Groei in je innerlijke kracht en realiseer je doelen met Je Bent Meer

Elk individu heeft bepaalde doelen en uitdagingen in het leven. Aan jou de taak om deze aan te gaan. Investeer in je persoonlijke ontwikkeling en bereik meer in het leven. Loop je tegen dingen aan of wil je specifieke vaardigheden verbeteren, dan ben je bij Je Bent Meer op de goede plek. Wij maken persoonlijke ontwikkeling leuk en inspirerend.

Je Bent Meer kan je helpen het volgende te bereiken:

-Gezonde grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Het effect van je communicatie vergroten

-Van jezelf houden

-Inzicht in je eigen gedrag en functioneren

-Je eigen kracht ontdekken om doelen te halen

-Minder stress ervaren

Loop je tegen problemen aan? Laat je coachen door Je Bent Meer

Bij Je Bent Meer kun je onder andere terecht voor training op persoonlijk en zakelijk vlak. Wij bieden verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk vlak wilt ontwikkelen. Wil je juist op professioneel gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching uitermate geschikt voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen volgen. Er is bijvoorbeeld een workshop Effectief Communiceren, waarin je leert om helder en doelgericht te communiceren. Daarnaast is er de workshop ‘Kernkwaliteiten’ en de trainingen Body & Mind Language en Mindfulness. De workshops en trainingen zijn ideaal als je je vaardigheden wil verbeteren.

Wij dagen je uit om de uitdaging aan te gaan, waarbij jouw persoonlijkheid centraal staat. Neem direct contact met ons op.

http://www.jebentmeer.nl/