5-S Webgids
Energie

Haal de zon in huis met Sunpower zonnepanelen

De aankoop van zonnepanelen is een investering waar u jaren van geniet. Wilt u graag het beste uit uw zonnepanelen halen? Kies dan voor Sunpower zonnepanelen. Deze zijn de krachtigste op de markt. Daarnaast zijn ze ook de meest elegante. De panelen hebben een mooie vorm en zijn discreet. Dankzij hun verfijnde vormgeving en de afwezigheid van een metalen rooster, passen deze panelen zich perfect aan uw dak aan zonder de architecturale harmonie van uw woning te verstoren. Wilt u graag Sunpower zonnepanelen kopen? Dan gaat u hiervoor naar SolarPro. Deze specialist zorgt er altijd voor dat u de beste zonnepanelen en omvormer koopt voor uw situatie.

Waarom koopt u een Solaredge omvormer?

Wanneer u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen, is het belangrijk om hierbij ook een bijpassende omvormer te kopen. Deze zet DC spanning van de Sunpower zonnepanelen om naar AC spanning voor het energienet. Bij Solar Pro kunt u terecht voor de aankoop van een enkelfasige of driefasige Solaredge omvormer. Deze omvormers hebben een hoge efficiëntie, zijn licht en makkelijk om te installeren en kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Daarbij ontvangt u altijd een garantie van twaalf jaar op de Solaredge omvormer.

Vraag een professioneel advies over de plaatsing van uw zonnepanelen

Voor de aankoop van Sunpower zonnepanelen en een Solaredge omvormer gaat u natuurlijk niet over een nacht ijs. U wilt er zeker van zijn dat u kiest voor de juiste producten en het juiste aantal. Daarom is het een goed idee om een advies in te winnen bij de energiedeskundigen van Solar Pro. Zij hebben een goede kennis van de wetgeving en maken de juiste berekeningen voor uw situatie. Daarnaast berekent de adviseur ook wat de terugverdientijd is van uw investering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan snel contact op met Solar Pro voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde artikelen

Welke energieleverancier kies jij?

Een elektrische kachel, een duurzame en veilige keuze.

Milwaukee m18 accu is hier aanwezig