5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Kies Steunpuntopvoeden.nl voor opvoedingsondersteuning

Er is niets mooiers dan uw pasgeboren kindje voor het eerst in uw armen sluiten. Een nieuw begin, een nieuw leven en een nieuwe stap. Maar met de komst van uw kindje komt ook de verantwoordelijkheid om de ontwikkeling van kind tot volwassene zo goed mogelijk te laten verlopen. Helaas komt uw pasgeboren kindje niet met een handleiding en er zullen daarom tijdens het opvoeden verschillende problemen zijn waar u tegenaan zult lopen. Deze problemen hoeven niet altijd groot te zijn en vaak kunt u zelf wel een oplossing vinden. Maar wanneer dit niet het geval is, is het fijn als u wat opvoedingsondersteuning kunt krijgen. Maar waar kunt u dat vinden? Zoek niet langer. Steunpuntopvoeden.nl is uw oplossing!

Het mooie aan Steunpuntopvoeden.nl is dat dit mooie initiatief u op alle mogelijke manieren kunnen ondersteunen bij de opvoeding van uw kind. De opvoedingsondersteuning die deze website aanbiedt varieert van thuisbegeleiding tot oudercursussen, trainingen en workshops. Voor uw kind er is bijvoorbeeld de sociale vaardigheidstraining, maar er zijn ook ouderworkshops die u zelf kunt volgen.

Ook voor professionals is Steunpuntopvoeden.nl een uitkomst. Steunpuntopvoeden.nl gaat bij peuterspeelzalen, scholen en kinderdagverblijven langs om het gedrag van uw kind en de andere kinderen te observeren. Hierdoor kan het functioneren van kinderen in de sociale groep waarin zij zich bevinden bekeken en geanalyseerd worden. Als er kinderen opvallen die minder goed functioneren in de groep (denk aan agressiviteit of afzondering) dan kan er een behandelplan opgezet worden waarbij de groep niet uit het oog wordt verloren.

U ziet het, Steunpuntopvoeden.nl geef op alle mogelijke manieren ondersteuning bij het opvoeden van uw kind; of er nu thuis problemen zijn of op school. Uzelf als ouder wordt begeleidt, uw kind thuis en op school, maar ook de juffen en meesters in de klas. Er wordt samen met u gewerkt aan een goede oplossing voor alle problemen die u tegen kunt komen bij het opvoeden. Steunpuntopvoeden.nl werkt!

http://www.steunpuntopvoeden.nl/