5-S Webgids
Mode en Kleding

Kies voor meer dan honderd jaar ervaring als u een trouwpak gaat kopen in Utrecht

Wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht, is het belangrijk dat u een pak kiest dat goed bij u past. Uw pak laat namelijk voor een belangrijk deel zien wie u bent. Wanneer u nog niet echt een eigen stijl heeft ontwikkeld binnen de kostuums, helpen de ervaren kleedsters bij deze specialist u graag bij. Er is een ruime collectie met verschillende trouwpakken, van een dressual pak tot een meer casual uitstraling. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt? De kundige coupeuses verzorgen graag maatwerk bij het kiezen van een trouwpak. Zo heeft u een uniek trouwpak dat zeker bij u past. Niet alleen qua pasvorm maar ook qua stijl.

Het meest unieke trouwpak van Utrecht kopen

Wanneer u een trouwpak op maat laat maken, heeft u een ruime keuze uit stoffen en stijlen waar u bij Veltman Liesting uit kunt kiezen. Zo krijgt u een uniek maatpak dat precies op uw lijf geschreven is en u als gegoten zit. Wanneer er een ontwerp is gemaakt voor uw trouwpak heeft u  uw unieke maatpak binnen vier tot zes weken in huis. Deze specialist biedt niet alleen trouwpakken, maar ook voor andere herenkleding kunt u bij hen terecht. Of u nu kleding zoekt voor een gala of een bruiloft, zij hebben alles in huis. In alle stijlen en voor iedereen op maat.

Steeds wisselende standaard collectie

De standaard collectie van Veltman Liesting is zeer divers. Ook wordt deze regelmatig aangevuld en aangepast. Veel kledingwinkels wisselen eenmaal per seizoen van collectie, viermaal per jaar. Deze expert wisselt zelfs acht keer per jaar van collectie. Met deze “tussencollecties” speelt deze expert naadloos in op de nieuwste trends en op de veranderende weersomstandigheden. Veltman Liesting heeft niet alleen overhemden, pantalons en colberts, maar ook overjassen, schoenen en diverse modeaccessoires, gemaakt van de meest luxueuze materialen.

Gerelateerde artikelen

Spaanse sloffen in alle soorten en maten

De juiste nekstijlen voor galajurken

Jurk Roze