5-S Webgids
Image default
Kinderen

Kinder entertainment door Greencafe.nl

U heeft binnenkort een evenement maar u heeft zo nog geen idee hoe u de kinderen wilt gaan vermaken? U vind het daarnaast ook heel erg belangrijk dat de ouders niet niet hele tijd bij de kinderen hoeven te verblijven? Leest u dan zeker verder!

 

Wij komen al rijdend naar u toe

Ja u leest het zeker goed wij komen in onze vrachtwagentje naar u toe die met verschillende acties is ingericht. Zo kunnen kinderen zich zelf omkleden als prinses of als superheld, en om deze outfit helemaal af te kunnen maken is er ook de gelegenheid zich te laten schminken. Ontzetten veel pret en vermaak voor de kinderen dus. Wij bieden naast dit alles ook nog veel meer aan o.a een luchtkussen die wij ook nog voor de kinderen op kunnen zetten.

 

Wat bieden wij nog meer aan

Wij hebben u zeker nog veel meer te bieden dan alleen maar kinder entertainment. Wij bieden niet alleen entertainment voor de kinderen aan maar wij zorgen er ook voor dat de ouders volop van het door u aangeboden evenement kunnen genieten doordat wij een aninmatieteam hebben die zich bezig houden met de kinderen. Wij bieden verschillende kindershows aan waarin wij de nadruk willen leggen op de interactie met de kinderen. Hierin zullen de kinderen in alles worden betrokken. Al met al kunnen wij kinderen op uw evenement erg veel bieden.

 

Meer weten

Bent u dan nu ook heel erg nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over te weten komen of wilt u weten waar u contact op kunt gaan nemen? Dan verwijzen wij u graag naar onze website www.greencafe.nl door waar u meer informatie kunt vinden over wat wij u allemaal kunnen bieden en waar u ook contact met ons op kunt nemen.

http://www.greencafe.nl/entertainment-groningen/kinderentertainment