Laat een aanlegsteiger aanleggen en ontvang meer toeristen in uw gemeente

Wilt u meer toeristen in uw stad of dorp trekken en zoekt u een trekpleister? Laat een aanlegsteiger bouwen! Vele gemeenten gingen u voor. Ook al heeft u maar een beperkt aantal sloten, singels of rivieren, met een bootje varen door een prachtig dorp of een mooie stad werkt altijd voor vertier. De mensen komen op het water langs plekken die ze later vanaf het land bezoeken en zien uw dorp of stad vanuit een ander perspectief. De Vries Werkendam B.V. is expert op het gebied van oever en staalconstructies. Realiseer een prachtig project in uw gemeente.

Is uw bedrijf afhankelijk van de aanlegsteiger?

Voert u uw werkzaamheden meestal uit op het water en is een aanlegsteiger hiervoor dus erg belangrijk? Laat dan tijdig onderhoud uitvoeren. Een specialist op het gebied van bouwen rond het water voor bedrijven is De Vries Werkendam B.V. Zij hebben decennialange ervaring met het maken van aanlegsteigers, bruggen, sluizen en kademuren. Maar na de installatie laten ze u niet in de steek, want zij voeren ook het nodige onderhoudswerk aan dergelijke constructies uit. Wilt u een nieuwe aanlegsteiger voor uw bedrijf of moet er iets gerepareerd worden? Ga in zee met deze specialist en laat uw bedrijf weer veilig op volle toeren draaien.

Wilt u een aanlegsteiger aan laten leggen?

Bent u regelmatig op het water te vinden? Dan begrijpt u hoe belangrijk het is een goede aanlegsteiger te hebben.  Maar misschien woont u wel aan het water en wilt u vanaf uw eigen terrein ook kunnen wegvaren? Dan moet u nadenken over het aan laten leggen van een aanlegsteiger. De Vries Werkendam B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is op dit gebied. Zij werken aan de grootste projecten op en aan het water plaatsvinden. Zo maken ze onder andere bruggen en sluizen, oever en staalconstructies en kademuren. Heeft een ander bedrijf gezegd dat een aanlegsteiger niet mogelijk is? Dit bedrijf heeft wel voor hetere vuren gestaan.

About

Categories: Verbouwen Tags: