5-S Webgids
Image default
Financieel

Leningen vergelijken

Alle financiële producten in een oogopslag

Voor algemene en dus eerlijk informatie op het gebied van financiële producten zoals leningen, creditcards en verzekeringen kun je terecht op de Financeinfo.nl. Niet alleen informeert deze website je over de verschillende soorten leningen, verzekeringen en creditcardverstrekkers, maar vergelijkt ze ook met elkaar. Zodat je, voordat je daadwerkelijk besluit te lenen, sparen, een creditcard aan te schaffen of een verzekering af te sluiten, vanuit je luie stoel kunt bekijken wat voor jou het beste van toepassing is.

Online informatie over financiële producten

Natuurlijk kun je voor persoonlijk advies naar een bank, beleggingsadviseur of verzekeringsagent, maar het is wel zo handig om verschillende aanbieders op een rij te zien en vooral om deze met elkaar te vergelijken. Immers, er zijn zoveel aanbieders, zo veel verschillende voor- en nadelen en vooral zo veel verschillende kosten, dat het handig is om je goed te informeren voordat je besluit persoonlijk advies in te winnen. En dat kan dus simpel online.

 

Vergelijk leningen, creditcards en verzekeringen online

Via Financeinfo.nl kun je zowel verschillende soorten leningen, of het nu gaat om een hypotheek, persoonlijke lening, doorlopend krediet of zakelijk krediet, vergelijken. Maar ook de voor-en nadelen van verschillende creditcardmaatschappijen en alle informatie over verzekeringen (ook wat betreft je zorgverzekering), kun je via een paar muisklikken met elkaar vergelijken. En dat is wel zo handig. Je wilt immers niet alleen een financieel product kiezen wat het beste bij je past maar ook bekijken wat de kosten zijn en hoe je eventueel op deze producten kunt besparen.

Ook over verschillende vormen van sparen of beleggen kun je algemene en eerlijke informatie opdoen. Hoe vind je bijvoorbeeld de hoogste spaarrente? Maar ook het belang van de voorwaarden (hoe lang zet je het geld vast) en de risico’s, zijn zaken waar je je over moet informeren. Zo is bijvoorbeeld niet altijd verstandig om een bank te kiezen met de hoogste spaarrente (denk maar eens aan banken die failliet gaan zoals de DSB bank en Icesave).