Letsel opgelopen? Laat uw letselschade berekenen

Een letselschade expert helpt u op het moment dat u erg kwetsbaar bent. U hebt letsel opgelopen en u wilt graag weten hoe u uw letselschade kunt berekenen. Er komt namelijk een heleboel bij kijken. Is er sprake van licht letsel? Dan is het niet nodig om medische gegevens op te vragen. Maar is er sprake van groot letsel? Dan zal de letselschade expert om uw toestemming vragen om de medische gegevens op te vragen. Aan de hand van alle medische gegevens wordt er een medisch advies opgesteld wat naar de verzekeringsmaatschappij wordt opgestuurd die de letselschade zal berekenen.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid bij letselschade? De letselschade expert geeft antwoord

Heeft een ander bij u schade of letsel veroorzaakt en wilt u diegene aansprakelijk stellen? Dan bent u het best af bij het Letselteam. Zij verzekeren u van een veilige, snelle en inzichtelijke aanpak bij het regelen van de aansprakelijkheid bij letselschade en helpen u bij het berekenen van een schadevergoeding. Diegene die het letsel heeft veroorzaakt, zal in een enkel geval de aansprakelijkheid accepteren. Maar ga er maar vanuit dat er discussie plaats zal vinden. Heeft u bewijs dat diegene uw letsel heeft veroorzaakt? De letselschade expert zal alle bewijsstukken verzamelen en een overzichtelijk dossier opstellen. Soms is het van belang om een medisch adviseur in te schakelen. Uiteraard moet u hier wel toestemming voor geven.

Kies uit ruim 100 letselschadespecialisten de letselschade expert bij u in de buurt

Het Letselteam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot professioneel team. Wanneer u uw letselschade wilt laten berekenen, kunt u het best de hulp inschakelen van professionals. Elke letselschade expert heeft het beste met u voor en vindt het belangrijk dat u optimaal kunt revalideren én dat uiteraard alle documenten op orde zijn. Het begint allemaal met een intakegesprek bij u thuis zodat u de deur niet uit hoeft. Na het intakegesprek zal er een dossier voor u worden opgesteld in iLetsel. De letselschade expert zal u er alles over vertellen en helpen met het berekenen van de vergoeding. Wanneer het dossier compleet is, is het eigenlijk een kwestie van afwachten en revalideren totdat u weer de oude bent. Heeft u klein letsel opgelopen en wilt u voorzichtig beginnen met werken? Schakel dan de hulp in van een arbeidsdeskundige of re-integratie deskundige.

About