5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers een eigen look geven

Wanneer je rond gaat surfen op een website zul je vaak zien dat er een beperkte keus is als het om muurstickers gaat. Je hebt misschien niet de keuzevrijheid die je zou willen. Gelukkig zijn er webshops te vinden waar je zelf muurstickers kunt samenstellen. Dan kun je zelf het formaat bepalen. Dus ook als je een groot formaat of een kleinere muursticker wil hebben, is dit is mogelijk. Ook kun je de tekst en het lettertype aanpassen. Het is bij sommige webshops zelfs mogelijk om het ontwerp in spiegelbeeld te plaatsen. Je kunt dit bij het bestelproces allemaal aangeven en als je er even niet uit komt, kun je een webshop altijd per mail of telefonisch contacteren.

Muurstickers naar eigen smaak

 

Wanneer je stickers zelf gaat maken, heb je dus het voordeel dat de stickers als bij de desbetreffende kamer zullen passen. Ze zijn immers in allerlei kleuren verkrijgbaar. Qua tekst is het leuk om een mooi citaat of spreuk op de sticker te vermelden. Wanneer je kind is geboren of wanneer het kind van een bekende is geboren, kun je ook de naam van het kind op de sticker laten verwerken. Een origineel cadeau die men zeker zal kunnen waarderen.

Wanneer heb ik mijn stickers in huis?

Wanneer je standaard stickers koopt, kun je er vanuit gaan dat je ze op werkdagen de volgende dag nog in huis hebt. Kies je er voor om zelf een muursticker te maken, dan kun je er het best rekening mee houden dat je de muurstickers niet gelijk in huis hebt. Dan ontvang je de muurstickers meestal binnen een vijftal werkdagen.

http://www.stickerparadijs.nl