5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Oksels Bleken Zuid-Holland

Heeft u last van donkere oksels en wilt u daar zo snel mogelijk vanaf? Dan zijn er tegenwoordig heel wat oplossingen en daar hoort Oksels Bleken in Zuid-Holland ook bij. Want waar kun je zoal terecht, wat zijn de kosten en hoe werkt dat nou ‘oksels bleken’. De behandeling oksels bleken klinkt in mijn oren best wel extreem. Bleken vind ik dat persoonlijk ook geen goed woord voor oksels lichter maken. Al is het wel heel erg effectief en geeft het voor langere tijd resultaat. Hieronder beschrijf ik enkele manieren en methodes die gemakkelijk door uzelf uitgevoerd kunnen worden.

 

Oksels Bleken met Citroen en zeezout. Meng een halve citroen met twee eetlepels grof zeezout en doe daar een eetlepel of twee verzorgende olie bij. Meng alles goed door elkaar en scrub de oksels, bijvoorbeeld tijdens het douchen voor zo’n 5 tot 10 minuten. Let op: het mengsels hoort niet te gaan prikken. Gebeurd dit wel spoel de oksels dan zo snel mogelijk af. Het bijtende effect komt namelijk door de citroen. De citroen neemt het blekende effect op zich en bijt als het ware de donkere huid weg. Vaak bestaan donkere oksels uit dode huidcellen. Dode huidcellen verkleuren gemakkelijk en laten een donkere waas achter. Indien deze methode niet het gewenste effect oplevert dan is het tijd voor de volgende stap.

 

Oksels bleken middels een blekende crème. Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om de oksels zelf te bleken. Dit kan dan aan de hand van een blekende crème dat de oksels lichter maakt. Een goed merk is Skinlight. Dit product bestaat voor honderd procent uit natuurlijke ingrediënten en is in principe niet schadelijk voor de huid. Let er wel op dat het de lichter maakt. Dit betekent dat het product alleen gesmeerd mag worden op de huid die men lichter wenst. Zodra de kleur bereikt is stop je met het gebruik en kun je er een aantal maanden van genieten.

 

Oksels Bleken in Kliniek regio Zuid-Holland

 

http://www.okselsbleken.com/