Ook brandwerend plaatmateriaal haalt u bij uw lokale bouwmarkt

De bouwmarkt heeft natuurlijk alles in huis dat u nodig heeft voor de grote verbouwing die op de planning staat, inclusief diverse soorten brandwerend plaatmateriaal. Hierdoor heeft u namelijk een stuk veiliger gevoel in uw huis. Het is toch een stuk fijner om te weten dat u de nodige maatregelen heeft getroffen voor het geval er brand uitbreekt. Om de brandveiligheid van uw huis te verbeteren, doet u er goed aan om gebruik te maken van brandwerend plaatmateriaal voor uw plafonds en wanden. U kunt dit gewoon bij de bouwmarkt halen. Een goed merk voor brandwerend plaatmateriaal is Preficon. U vindt hun materialen in talloze bouwmarkten verspreid door het hele land.

Maak uw pand brandveiliger met brandwerend plaatmateriaal

Een van de grootste risico’s die nog altijd bestaan voor huizen is brand. We bouwen onze huizen inmiddels niet meer van hout en stro, maar we hebben wel steeds meer elektra in onze huizen en daar kan kortsluiting in ontstaan. Eén hiervan is gebruik maken van het juiste brandwerend plaatmateriaal. Dit is een passieve vorm van brandpreventie die doorgaans wordt gebruikt in grotere panden zoals fabrieken, scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Brandwerend plaatmateriaal kan worden gebruikt om bijvoorbeeld plafonds en wanden brandveiliger te maken, zodat een mogelijke brand zich niet snel verder zal verspreiden in het pand. Een leverancier van kwalitatief brandwerend plaatmateriaal is Preficon. Zij bieden diverse soorten plaatmateriaal. Hierdoor vindt u in hun aanbod gegarandeerd het plaatmateriaal dat u nodig heeft.

Zo schat u de kwaliteit van brandwerend plaatmateriaal in

Voordat u naar de bouwmarkt toe gaat voor brandwerende platen, is het handig om alvast een idee te hebben van waar u op moet letten. Wanneer u het aanbod van een bouwmarkt bekijkt ziet u dat er brandwerend plaatmateriaal in verschillende kwaliteiten wordt aangeboden. Om de keuze voor u wat gemakkelijker te maken zijn er een aantal keurmerken het leven in geroepen. Het brandwerend plaatmateriaal moet immers zorgvuldig getest zijn. Wanneer het plaatmateriaal beschikt over Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten, weet u zeker dat het goed zit met de brandwerende prestaties van de materialen. Een leverancier van brandwerend plaatmateriaal, Preficon genaamd, beschikt over al deze certificaten. Bij producten van dit merk weet u dus zeker dat het goed zit met brandveiligheid van de materialen.

About