Ouderen langer in hun eigen omgeving dankzij speciale mantelzorgwoning

Wanneer is een woning eigenlijk een mantelzorgwoning? Een woning is een mantelzorgwoning wanneer deze aangepast voor mensen, voornamelijk ouderen, die zorg nodig hebben. Zo’n mantelzorg woning wordt doorgaan geplaatst op het erf van familieleden of andere mantelzorgers. Dankzij een mantelzorgwoning hoeven ouderen niet meteen naar een verzorgingstehuis wanneer ze zorg nodig hebben. Veel ouderen vinden het dan ook fijn om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Wanneer u een specialist als Blommers Bouwsystemen B.V. inschakelt voor het realiseren van een mantelzorgwoning weet u zeker dat de woning een paleisje wordt waar ouderen, bijvoorbeeld uw ouders, aangenaam zullen wonen. Dit bedrijf heeft namelijk al diverse mantelzorgwoningen met succes ontworpen en gebouwd.

Niet langer een vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning

Wanneer u besluit om een mantelzorgwoning te laten bouwen in uw tuin of op uw erf, heeft u hiervoor geen vergunning nodig. Dit bespaart u een hoop gedoe en moeite. U hoeft namelijk niet meer eerst naar de gemeente voor het aanvragen van de vergunning voor de mantelzorgwoning, maar kunt direct naar een bouwbedrijf stappen voor de realisatie ervan. Wel is het nog steeds aan te raden om voor het bouwen van een mantelzorgwoning in zee te gaan met een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent mantelzorgwoningen, zoals Blommers Bouwsystemen B.V. Zij hebben in het verleden al diverse prachtige mantelzorgwoningen gerealiseerd en weten daarom ook precies aan welke eisen dit type woning moet voldoen.

Een specialist denkt aan het milieu bij de realisatie van uw mantelzorgwoning

Wanneer u een mantelzorgwoning laat bouwen, is het verstandig om een specialist zoals Blommers Bouwsystemen B.V. in te schakelen. Zij weten namelijk aan welke strenge milieueisen u moet voldoen tijdens de bouw van een mantelzorgwoning. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit bij Blommers Bouwsystemen B.V. Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor bijvoorbeeld de realisatie van een mantelzorgwoning, kunt u ervan uitgaan dat er zekere maatregelen zijn getroffen. Zo werkt dit bedrijf uitsluitend met gerenommeerde leveranciers waar kwaliteit hand in hand gaat met het milieu. Tevens gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke producten en zorgen ze ervoor dat het bouwafval altijd gescheiden wordt. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de mantelzorgwoning die u door dit bedrijf laat bouwen op de meest milieuvriendelijke manier die mogelijk is, wordt gerealiseerd.

About

Categories: Woningen Tags: