5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Robuuste en originele picknicktafel

Na verschillende goedkope picknicktafels van de bouwmarkt te hebben versleten had de organisatie waar ik werk besloten om over te stappen op kunststof tuinmeubilair. Bewoners en personeel maken veel gebruik van de buitenruimte, waardoor duurzaamheid en kwaliteit belangrijk zijn bij de aanschaf.

 

Via via hoorde ik dat Jaap de Vries houten picknicktafels leverde die wel jaren meegaan en tegen een stootje kunnen. Alleen al de foto’s op de website maakten duidelijk dat een picknicktafel wel degelijk robuust kan zijn. Vooral de boomstampicknicktafels vielen goed in de smaak, en na een bezoek aan de showroom kwam er toestemming voor de aanschaf van vier picknicktafels.

 

Inmiddels staan de tafels een paar maanden in de buitenruimte. Robuust zijn ze zeker: er zit nog geen deukje of krasje op terwijl er niet bepaald zachtzinnig mee om wordt gegaan. Dankzij het royale formaat kunnen we nu met een hele groep aan de tafel zitten. Een bijkomend voordeel is dat de picknicktafels er door hun organische vormen prachtig uitzien. Omdat alle picknicktafels met de hand gemaakt worden zijn ze ook nog eens uniek en we krijgen er veel complimenten over.

 

Iedereen is erg tevreden met de nieuwe tafels, het is veel praktischer en mooier dan het eerder voorgestelde kunststof meubilair. Als we dit eerder hadden geweten hadden we ons een hoop ellende kunnen besparen met al die goedkope doe-het-zelf picknicktafels, die zomaar stuk gingen en vaak ook nog vol zaten met splinters.

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/