5-S Webgids
Gezondheid

Verhoog je libido

Iedereen wil natuurlijk een gezond hoog libido hebben. Wanneer je een verlaagd libido hebt ben je hier over het algemeen niet gelukkig mee. Gelukkig hoeft dit helemaal niet lang te duren. Vaak krijg je door over geslachts gemeenschap na te denken al meer zin in geslachts gemeenschap. Daarnaast vertellen we je graag een paar tips om je libido te verhogen.

 

Voedsel

 

Eten kan een bepalende factor zijn wanneer het gaat om je libido. Jezelf een dieet aanmeten kan daarom al heel veel helpen. Je hoeft echt niet direct je hoeveelheid calorieën per dag te verminderen. Let vooral op wat je eet. Ga zeker niet in de weer met ingewikkelde eetschema’s. Let vooral op wat gezond en wat ongezond is. Probeer om te beginnen eens toegevoegde suikers te laten. Suiker geeft je zeker energie, echter is dit zeer korte energie. Wanneer jij de suikers laat staan zul je je binnen een paar dagen energieker voelen. Hierbij is er een grote kans dat je lust naar geslachts gemeenschap ook zal stijgen.

 

Ontloop stress

 

Zorgen en stress zijn funest voor jelibido. Natuurlijk zijn er altijd heel veel dingen waar je je zorgen over kunt maken. Probeer eens voor jezelf de rust op te zoeken. Relativeren is hierbij heel erg belangrijk en kan je helpen stressfactoren uit de weg te gaan. Met mensen praten over je stress kan ook zeer bevorderlijk werken. Gebruik je vrije tijd ook echt als vrije tijd. Stress is heel ongezond en heeft gewoon een grote invloed op je libido.

 

Relatie-issues

 

Negatieve spanningen binnen je relatie werken over het algemeen niet positief door op je libido.  Het is vaak niet makkelijk om over de problemen binnen je relatie te spreken maar het is vaak wel de enige manier om de problemen op te lossen. Zorg dat je met elkaar in gesprek blijft om zo op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Zorgt dat de gesprekken altijd opbouwend van aard zijn. Het is niet dat al je problemen uit de weg geruimd moeten worden om weer goede geslachts gemeenchap te hebben maar zorg wel dat je samen bouwt aan de relatie.

 

Libidopil

 

Het is tegenwoordig ook echt niet raar om eens een libidopil te proberen. Er zijn genoeg mannen die tegenwoordig de libidopil uitproberen om hun libido te verbeteren. Online kan je jezelf goed inlezen over libidopillen omdat er genoeg gebruikerservaringen terug te vinden zijn.

 

Je liefdesleven hoeft dus echt niet voorbij te zijn met een verlaagd libido. Ga een aan de gang met de gegeven tips en hoogstwaarschijnlijk zal jouw libido al snel stijgen.

https://www.libidoforte.com/

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de populairste vaporizers

Chiropractie: Behandeling in manuele therapie

Wat koop je bij een smartshop?