5-S Webgids
Image default
Onderwijs

Wil jij met mensen werken? NEM Academy Opleiding tot Transformatie Coach & Therapeut

Opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut

Wil jij met mensen werken?

Jezelf ontwikkelen?

Met gedegen kennis, werken vanuit je hart?

Je eigen praktijk beginnen?

Toe aan een nieuwe uitdaging?

 

Dan is de SNRO erkende beroepsopleiding tot Transformatie Coach en Therapeut wellicht iets voor jou!

 

De opleiding aan de NEM Academy, onderdeel van New Energy Movers is een veelzijdige beroepsopleiding voor mensen die met mensen willen werken en voelen, zien of weten dat de tendens van deze tijd vraagt om een andere benadering.

 

Voor mensen met passie, diepgang & daadkracht

 

Deze 3 jarige opleiding bestaat uit zes modules die ook apart gevolgd kunnen worden. Praktische en Spirituele Psychologie, Energetica, Transformatiebegeleiding, Kosmologie Systeemdenken en Coachvaardigheden.

Instroom is mogelijk in februari en september. De opleiding is erkend door de SNRO en wordt HBO conform gegeven. Na het behalen van het diploma behoort het opzetten van een eigen praktijk tot de mogelijkheden. De opleiding is in deeltijd goed te volgen naast een baan of andere werkzaamheden.

Tijdens de gehele opleiding werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Er wordt intensieve persoonlijke begeleiding aangeboden om je helemaal klaar te stomen voor het vak van menselijk begeleider.

 

Neem nu de stap! En bezoek een informatie middag!

 

Wij organiseren regelmatig informatie middagen die gratis toegankelijk zijn. Tijdens zo’n middag wordt er meer informatie gegeven over de opleiding en kun je kennis maken met docenten en studenten. Ook is het mogelijk een individueel gesprek in te plannen om te bekijken of de opleiding aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Meer info:opleiding coach of therapeut of  Meld je aan voor een open dag

NEM Academy, Michiel de Ruyterstraat2, 4819 AD Breda. T: 076-5219573, W:nemacademy.nl E: info@newenergymovers.nl

 

 

 

 

 

 

 

http://nemacademy.nl