5-S Webgids
Image default
Electronica en Computers

Abonnementen voor de Xbox Live in diverse soorten

Veel mensen spelen graag games op de computer. Dit kun je natuurlijk alleen doen of met vrienden bij je thuis maar als je vrienden ver weg wonen is het natuurlijk ook leuk om eens op afstand samen met ze te gamen. Met Xbox Live is dit goed mogelijk. Als je even online goed rond kijkt wat er allemaal te koop is zul je al snel ontdekken dat Xbox Live gold goedkoop ook tot de mogelijkheden behoort.

 

Kijk goed welk abonnement bij je past

Diverse aanbieders geven abonnementen uit waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Als je ervoor kiest een abonnement te nemen bij GameKeyDiscounter.nl heb je de keuze uit verschillende versies. De geldigheidsduur van de abonnementen loopt uiteen van 48 uur tot een jaar dus het is maar net waar je naar op zoek bent. Bij ieder abonnement kun je de eigenschappen bekijken als je het aanklikt en meteen ook de prijs zien die je ervoor betaalt. Zo weet je ook direct of het abonnement voor jou geschikt is en het binnen je budget valt.

  

Snel met gamen beginnen

Bestellen doe je eenvoudig en snel en je kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. Nadat de bestelling afgerond is hoef je niet lang te wachten om te kunnen gamen. Je krijgt vrijwel direct via de mail en op je scherm een geldige code te zien waarmee je het abonnement kunt activeren en kunt beginnen met gamen.