5-S Webgids
Auto’s en Motoren

Auto theorie binnen 1 dag leren? Dat kan met Gelijk Geslaagd!

Ben jij op zoek naar een cursus waarbij je de auto theorie in 1 dag aangeleerd krijgt? Dan kan je nu stoppen met zoeken! Wij, Gelijk Geslaagd, hebben deze cursus namelijk voor je. Sterker nog, je krijgt niet alleen de theorie in 1 dag aangeleerd, je maakt en haalt ook nog eens op dezelfde dag je examen bij het CBR!

Slagen voor het theorie examen is voor veel mensen toch wel een dingetje. Moeilijke en vooral saaie lesstof in je eentje aanleren werkt niet altijd even effectief. Vaak ben dan ook veel tijd kwijt voordat je de theorie een beetje in je hoofd hebt zitten. Vraag maar eens aan je ouders of vrienden. Of misschien heb je hun verhalen over het aanleren van de theorie al wel eens gehoord. Uren, dagen en zelfs weken blokken uit saaie theorieboeken, dat is wat veel mensen hier nog over weten.

Dit hoeft dus niet meer! Schrijf je gewoon in voor onze theoriecursus en je hebt in 1 dagje je theorie certificaat in the pocket. En hiervoor hoef je niet eens uit saaie boeken te leren. Wij leren je de lesstof namelijk klassikaal aan. De docent die voor de groep staat is een ervaringsdeskundige, hij weet alles over de auto theorie. Handige weetjes, fijne tips en de beste trucs worden je verteld zodat je de lesstof makkelijk kunt onthouden. Ook heeft de docent nog wat slimme ezelsbruggetjes voor je.

De les wordt ondersteund met up-to-date beeldmateriaal. Er wordt geoefend met eerdere examens van het CBR. Er is alle ruimte en tijd om vragen te stellen of om extra uitleg te vragen als je iets toch nog niet helemaal snapt.  

Geen zenuwen door de beste voorbereiding

Na de door ons aangeboden heerlijke lunch is het tijd om met elkaar naar het CBR te vertrekken. Zenuwachtig? Helemaal niet nodig! Je bent er zeker weten klaar voor. Na je examen hoef je geen dagen op de uitslag te wachten, je hoort direct of je het examen gehaald hebt.

Ben jij juist bezig om je motorrijbewijs te halen in plaats van je autorijbewijs? En kan je onze hulp hard gebruiken om de motortheorie aan te leren? Schrijf je dan in voor onze theoriecursus motor en slaag ook binnen 1 dag voor je examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Gerelateerde artikelen

BMW 3-serie

Het snel behalen van je aanhanger rijbewijs in Enschede

Wat doe ik wanneer mijn auto kapot is?