5-S Webgids
Vakantie

Camping aan het water

Een van de grote voordelen van Nederland is dat je nooit ver weg bent van het water. We zoeken onze ontspanning dan ook massaal aan het water. De zee, het meer en de recreatieplas liggen op ons te wachten. De trend dat er steeds meer beach clubs worden geopend aan rivieren betekent dat je nog minder ver hoeft te reizen voor een strand.

Maar écht wonen aan het water, dat blijft voor de meeste van ons nog een droom. Beleef die droom een beetje op een camping aan het water. Waar? In Twente, natuurlijk.

Iedereen wordt blij van water

Een camping aan het water maakt iedereen blij. De kinderen kunnen lekker de hele dag ravotten in het water. Geef ze een opblaasbootje en je hebt de hele dag geen kind meer aan ze.

Zijn de kinderen al wat ouder? Het water is de perfecte plek om even te chillen. Een kampvuurtje bij het water maakt het feest compleet.

Ook voor volwassenen is een camping aan het water puur genieten. Ja, omdat de kinderen zichzelf vermaken, maar ook omdat water iets met ons doet. Het gekabbel werkt bijna therapeutisch. Aan het water voel je de spanning van je afglijden en kom je helemaal tot rust.

Boek nu een camping aan het water in Twente

Een camping aan het water is in Nederland niet moeilijk te vinden. Ook in Twente heb je een ruime keuze. Wat maakt het aanbod in Twente zo uniek?

Nou, wat dacht je van de Twentse lekkernijen, de befaamde gastvrijheid en de rijke natuur die je in Twente kunt vinden? Je camping aan het water is tenslotte niet je eindbestemming. Het is de plek van waaruit je op avontuur kunt gaan.

Dat avontuur start op www.visittwente.nl. Bekijk onze selectie campings en kies je favoriet uit en boek je verblijf direct bij de aanbieder.

Gerelateerde artikelen

Een hotelkamer in Twente voor elke portemonnee

Minicampings in Overijssel

Met onze taxi uit Arnhem naar Düsseldorf airport