5-S Webgids
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van EV-oplaadpunten voor bedrijven

Bedrijven verduurzamen steeds meer. Je ziet bij veel bedrijven een toename van het aantal laadpalen, dit doen sommige bedrijven omdat ze nadenken over de toekomst. Steeds meer personeel gaat groener rijden. Hieronder enkele voordelen van het installeren van laadpalen bij jouw bedrijf. 

Uw bedrijf toekomstbestendig. 

De overheid oefent steeds meer druk uit om milieuvriendelijke keuzes te maken. Alleen bij bedrijven waar het soort transport een persoonlijke keuze is kunnen fiscale en financiële voordelen een invloed hebben op een groenere voortuigkeuze. Het is dus belangrijk dat je in de nabije toekomst rekening houdt met een toename van het aantal elektrische auto’s. het is dus verstandig om als bedrijf na te denken over de toekomst.

 

Essentiële zakelijke faciliteiten bieden

Zoals hierboven besproken groeit het aantal elektrische auto’s. Bedrijven moeten dus de verantwoordelijkheid nemen om oplaadpunten aan te bieden aan hun personeel, maar zeker ook aan hun klanten. De markt groeit exponentieel, dus is het belangrijk om mee te gaan. 

Ondersteunende merkwaarden

 Als uw merk is gebouwd op duurzaamheid of milieubewustzijn, kan een gebrek aan ev charging stations belangrijke merkboodschappen ondermijnen, hetgeen een gebrek aan praktische toepassing aantoont. Zelfs voor die bedrijven zonder deze focus op het milieu, kan het falen om de behoefte aan oplaadpunten op kantoor te omarmen problematisch worden. Van het aantrekken van topmedewerkers die op zoek zijn naar gebruiksgemak, tot de noodzaak om een ​​moderne en vooruitstrevende benadering van infrastructuur aan te tonen, de aanwezigheid (of niet) of EV-oplaadpunten kunnen veel bijdragen aan de perceptie en aantrekkingskracht van bedrijven.

Gegevensinzichten 

Met laadpalen heeft u toegang tot een breed scala aan nuttige gegevens, waaronder activiteit op uw laadpunt (en), kWh-gebruik, kosten en CO2-besparing. Rapporten kunnen eenvoudig worden opgesteld voor interne administratie of belastingaangiften. Het gemak van directe toegang tot deze gegevens maakt het leven van een bedrijfseigenaar veel gemakkelijker als er geen derde partij gegevens filtert of verwijdert voordat deze worden doorgegeven. De onbewerkte gegevens van de laadstations zijn direct beschikbaar en kunnen worden gebruikt om snelle en eenvoudige beoordelingen te maken en belangrijke rapporten te informeren.