5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Dit gezellig terras in Amsterdam mag niet ontbreken tijdens uw trip

Bent u van plan een daguitstap naar Amsterdam te doen en bent u op zoek naar een gezellig restaurant met terras rond de Zuidas? Dan moet u zeker langsgaan bij Limon! Hier wordt u omringd door lokale bezoekers, expats, toeristen en zakenlui terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd en een fris drankje. Hieronder ontdekt u alvast wat meer over hun aanbod.

De heerlijke versnaperingen van dit restaurant

Op de Zuidas vindt u veel zakengebouwen maar dit restaurant heeft een gezellig terras ingericht waar u kan genieten van lokaal Amsterdam. Zij maken heerlijke verse maaltijden, met voorgerechten zoals steak tartaar, bietensalade en oesters. Onder de hoofdgerechten vindt u pastagerechten, steak, melanzane en een heerlijke huisburger. Voor de lunch bieden zij klassieke en originele broodjes aan naast dezelfde dinergerechten. Daarbij hebben zij ook een zeer uitgebreide drankenkaart, ideaal om op hun gezellig terras in Amsterdam te nuttigen. Denk aan bieren van de tap of uit het flesje, heerlijke cocktails en mocktails. Natuurlijk kunnen de borrelhapjes daar niet bij ontbreken! Bij dit restaurant op de Zuidas in Amsterdam bestelt u originele hapjes en iconische bittergarnituren, ideaal om de Amsterdamse sfeer te proeven! Het is dus duidelijk dat u hier op elk moment van de dag een heerlijke hap kan vinden. Van lunch over aperitief tot diner: bij dit restaurant kan u steeds terecht! Vraag ook zeker naar de seizoensgebonden drankjes en maaltijden voor een verrassing.

Neem er een stoel bij

Een dag naar Amsterdam is niet compleet zonder een gezellig restaurant te bezoeken en te genieten op een terras nabij de Zuidas. Staat u al te popelen om de geweldige maaltijden en drankjes van Limon te ontdekken? Neem dan zeker al eens een kijkje op hun website om meer te ontdekken over hun menu. U kan daar ook meteen een tafeltje reserveren zodat u zeker bent dat u een plaatsje hebt in dit populaire restaurant!