5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Echt goede whisky kun je online bestellen

Je eerste whisky is een speciale. Of je nu begon met Jameson, Glennfiddich of zelfs een Famous Grouse, je eerste wisky blijft speciaal.

Maar naarmate je jezelf in whisky verdiepte, ontdekte je dat er zoveel meer is dan de whisky die je bij de slijter op de hoek kunt kopen. Met elke whiskyproeverij werd je smaak aangescherpt en werd je er steeds beter in om onderscheid te maken tussen de verschillende soorten whisky.

En dan komt er dat punt waarop je beseft dat de whisky die je altijd kocht op zich prima is, maar niet heel bijzonder. Misschien zat je op dat moment thuis op de bank, met een Chivas Regal. Of je zat in Schotland bij een kleine whiskystokerij. Maar ineens lijkt de wereld veranderd en je neemt een besluit: vanaf nu kies je voor kwaliteit.

Het probleem is alleen dat echt goede whisky een stuk moeilijker te vinden is. De Gall&Gall is onderdeel van een keten en dus gebonden aan landelijke inkoop. Maar ook bij de lokale slijterij grijp je vaak mis, simpelweg omdat de slijter niet zo een liefhebber is als jij en dus “het wereldje” niet kent. Mogelijk dat je een slijter vindt die zijn weg naar echt goede whisky wél weten te vinden, maar dan moet je misschien een uur reizen. Want het online bestellen van whisky is bij kleinere slijterijen vaak niet (of slechts met grote moeite) mogelijk.

Daardoor ben je afhankelijk van het speciale aanbod bij evenementen en van je eigen ontdekkingen wanneer je een stokerij bezoekt. Soms heb je geluk en krijg je een pareltje in handen, soms valt het tegen. Dat is deel van het spel, maar het kan soms ook frustrerend zijn.

Online whisky bestellen bij echte kenners

Met de komst van Elitewhisky.com wordt het je een stuk makkelijker om te genieten van bijzondere en exclusieve whisky. Deze website is opgezet door de echte liefhebber van de drank der dranken. Wij kennen whisky, misschien wel net zo goed als jij. Het grote verschil is echter dat wij elke minuut op zoek gaan naar speciale whisky. We beperken ons niet tot Schotse whisky, maar speuren ook naar juweeltjes onder Amerikaanse en Japanse whisky.

Hebben we een bijzondere whisky gevonden? Dan is de kans groot dat we hem via onze webshop aabieden. Je hoeft dus niet zelf te zoeken, je hoeft geen uren in de auto te zitten. Het enige wat je hoeft te doen is de perfecte whisky online te bestellen. Je bestelling wordt thuis afgeleverd.

Dus kom eens langs, zoek je favoriet uit en bestel heel eenvoudig een echt goede whisky online. Slàinte!

https://elitewhisky.com/