Een elektrische kachel, een duurzame en veilige keuze.

Een elektrische kachel, een duurzame en veilige keuze.

Tegenwoordig is er de mogelijkheid om op een duurzame manier kleine ruimtes in je huis, zomerhuis, caravan of garage verwarmen.

Aangezien het tijdperk in aantocht is dat we all electric gaan, is er steeds meer keuze op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur.

Voor je sanitaire water gebruik je een elektrische boiler, voor de radiatoren en/of vloerverwarming een elektrische cv, voor de verwarming in de badkamer een elektrische handdoekkachel en voor de kleinere ruimtes, slaapkamers of de schuur is een elektrische kachel een slimme keuze.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je al deze producten voor zeer scherpe prijzen en alles kan je de volgende dag in huis hebben, alles is op voorraad.

Zij verkopen bijvoorbeeld elektrische kachels van het merk HJM.

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij HJM.

HJM is opgericht in 1981 door Hermanos Julián M. met een helder doel: het bereiken van duurzame groei.

HJM is inmiddels een van de meest toonaangevende bedrijven in deze sector en er is goed geïnvesteerd in technologische middelen om aanhoudende verbeteringen in het productieproces te realiseren.

 

 

Door deze verbeteringen is het mogelijk om de kosten te verlagen zonder dat de kwaliteit verloren gaat en weten zij zeer scherpe concurrerende prijzen te hanteren.

De accumulator in de elektrische kachel van HJM zorgt ervoor dat de warmte vastgehouden wordt zonder extra energie te hoeven gebruiken.

Zodra de kachel opgewarmd is doet hij dus op een energiezuinige manier toch zijn werk uitstekend.

Plus; de HJM elektrische kachel 2000 Watt schakelt zichzelf uit als er een raam open staat en is de kachel programmeerbaar en instelbaar op 3 vermogens.

De elektrische kachel van HJM is per dag en per week programmeerbaar, is voorzien van een anti-vries stand, is mooi vormgegeven en heeft een overhittings beveiliging.

 Neem eens een kijkje op deze website en doe er je voordeel mee!

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires

About