5-S Webgids
Beauty en verzorging

Wat houdt een manicure in Rotterdam in?

Het doel van een manicure is om zowel je nagels als je handen te verzorgen. Zo worden bij een manicure de nagels geveild en de nagelriemen verzorgd. Ook wordt er gekeken naar de staat van je hand en waar nodig wordt een verzorgende crème aangebracht. Tot slot worden de nagels voorzien van een mooi kleurtje. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een manicure in Rotterdam.

Verschillende soorten manicure Rotterdam

Het verzorgen van de hand en nagels vormt de basis van de manicure en bestaat uit het veilen van de nagels en het aanbrengen van verzorgende producten. Vervolgens kun je kiezen wat er met je nagels gedaan gaat worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gelnagels, gellak, acrylnagels en nailart.

Bij gelnagels worden je eigen nagels een stukje verlengd. Daarna worden de nagels onder een UV-lamp geplaatst dat ervoor zorgt dat de lak hard wordt en langer blijft zitten.

Bij gellak worden de nagels ook onder een UV-lamp geplaatst zodat de lak kan uitharden, maar wordt er gebruik gemaakt van de eigen nagels.

Bij acrylnagels worden de nagels verlengd door middel van een tip. Zo kun je de nagels in alle gewenste vormen krijgen. Vervolgens wordt er een laagje acryl aangebracht.

Kleuren

Natuurlijk zijn er talloze verschillende kleuren waar jij uit kan kiezen bij de manicure. Er kunnen zelfs kleuren gemengd worden om zo tot een unieke kleur te komen. Door je manicure af te sluiten met een mooi kleurtje op je nagels loop je weer helemaal fris de deur uit! Wil jij verzekerd zijn van mooie nagels boek dan je manicure in Rotterdam.

https://www.esbellacosmetics.com/pages/manicure-rotterdam