5-S Webgids
Image default
Zakelijk

Een nieuw pad naar groei en voldoening: premium therapeut in Deventer

Ben je op zoek naar therapie in Deventer? Heb je al van alles geprobeerd om je los te maken van de dingen die je blijven achtervolgen? Als dit je bekend voorkomt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Mijn naam is Mirte Hultink, premium therapeut in Deventer en ervaringsdeskundige in het doorgronden en loslaten van pijnpunten die ons klein houden. Mijn aanpak richt zich op het stap voor stap weghalen van onderdrukkers zoals alcohol, geraffineerde suiker en zware voeding. Deze middelen houden ons lichaam en geest constant in een staat van stress, waardoor echte groei en transformatie worden belemmerd. 

Als jij verlangt naar een leven dat makkelijker, mooier, zinvoller, vrijer en bevredigender is dan het huidige, dan help ik je graag op weg.

Voor wie is mijn coaching?

Mijn coaching is geschikt voor mensen die op welk levensgebied dan ook meer uit het leven willen halen dan ze nu doen. Mensen die begrijpen dat gebeurtenissen uit het verleden een grote invloed hebben op hun huidige leven, maar die niet langer door het verleden willen worden tegengehouden. Ik werk met mensen die zien dat hun huidige copingmechanismen niet langer voldoende zijn om de pijn te verzachten en diepere gevoelens weg te drukken. 

Jouw pad naar groei en voldoening

Als premium therapeut denk en voel ik volledig met je mee in jouw proces. Ik begrijp als geen ander hoe pijnlijk het leven kan zijn, maar ook hoe het voelen van die pijn kan leiden tot groei en een beter leven. In mijn coaching bied ik volledig maatwerk, omdat ik geloof dat dit het meest effectief is. Samen duiken we diep in jouw persoonlijke uitdagingen en doelen, en werken we aan echte, blijvende verandering.

Mijn coaching gaat verder dan alleen praten; we werken ook aan het loslaten van spanningen die in jouw lichaam zijn opgeslagen. Ik gebruik diverse tools om deze spanningen vrij te laten en je te bevrijden van blokkades die je groei belemmeren.

Mijn coachingsstijl

In mijn coaching ben ik steeds bezig met jouw gevoelens, gedachten en overtuigingen. Ik luister naar jouw verhaal zonder oordeel en biedt praktische en haalbare adviezen die passen bij jouw unieke situatie. Mijn doel is om jou te ondersteunen op jouw pad naar een mooier, bevredigender leven.

Meer weten? 

Als je meer wilt weten over mijn coaching en hoe ik als premium therapeut jou kan helpen, nodig ik je uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we bespreken hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad naar groei en voldoening.

Ben je klaar voor een nieuw pad naar groei en voldoening? Meld je dan aan voor een gesprek en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen op jouw reis naar een mooier leven.

 

https://premiumlifecoach.nl/therapeut-deventer/