5-S Webgids
Electronica en Computers

Een printer huren in Luik

Wil je investeren in printer services dan is het van belang om de voor- en nadelen te kennen van een printer huren ten opzicht van een printer kopen. Er zijn namelijk grote verschillen tussen deze twee en in dit artikel worden deze twee verschillen weergegeven. Huur een printer en je kunt je al jouw betalingen spreiden.

 

Wat zijn de voordelen van een printer huren?

Besluit je een printer te huren dan kan je de kosten spreiden over een bepaalde contractduur. Eén van de grootste voordelen van een printer huur is dat je geen grote aanbetaling hoeft te doen. Het zijn namelijk allemaal kleinere aanbetalingen, verspreid over een bepaalde tijd en daardoor wordt het allemaal een stuk beter beheersbaar. Bij een printer huren zit bij het contract de onderhoudskosten en toner bijvulling inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat een printer huren goedkoper is dan een printer te kopen, want is de printer in jouw bezit dan zijn al deze kosten voor je eigen rekening. Aan het einde van het contract kan is het mogelijk te kiezen voor een nieuwe huur upgrade zonder dat je je enige zorgen hoef te maken over de verkoop van de printer.

 

Wat zijn de nadelen van een printer huren?

Normaal gesproken is bij een printer huren de printer niet van jou. Daarom kan het mogelijk goedkoper zijn om een printer te kopen, immers ben je dan ten minste eigenaar van de printer. Koop je een printer dan heb je de volledige controle en kun jezelf beslissen of de printer vervangen of onderhouden moet worden. Reparaties en dergelijke kan jezelf organiseren en je hoeft niet naar een huurbedrijf om van alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast hebben de meeste huurcontracten een bepaalde looptijd. Dat betekent dat je je niet zomaar kunt terugtrekken en niet betalen. 

 

Het kost een printer huren precies?

Bij een printer huren gaat het meer om het aantal kopieën wat je nodig hebt dan de tijd dat je de printer nodig hebt. Bereken het aantal kopieën dat je wilt gaan afdrukken per maand en op deze manier kun je de gewenste printvolume en geschatte kosten van huur berekenen. De totale prijs van een printer is afhankelijk van de factoren mogelijkheden en functionaliteiten. De printers met een hoge printvolume kunnen doorgaans zo’n 40.000 kopieën per maand aan en worden vaak geleverd met extra functionaliteiten zoals binden, stapelen en automatisch nieten.

https://wijverhurenprinters.be/producten/