5-S Webgids
Image default
Vakantie

Genieten in Zwitserland bij hotel Chez Jan

Boutique Hotel Zwitserland Chez Jan is een plaats waar u komt om u thuis te voelen. Onze 11 kamers en 2 suites zijn zo ingericht dat u meteen op uw plek bent. Bovendien is onze woonkamer niet publiek toegankelijk. U hebt dus echt uw eigen plekje om helemaal van uw vakantie te kunnen genieten.

Eten en drinken bij Chez Jan

Het is echter niet alleen de huiselijke sfeer die Chez Jan zo bijzonder maakt. U wordt bij ons ook op culinair gebied helemaal in de watten gelegd. Dat begint al bij het ontbijt: u eet hier à la carte, waarbij u kunt kiezen tussen heerlijke eiergerechten, lokale kaas, vis en vleeswaren en biologische yoghurt van boer Bellon. Een kop Peeze koffie of één van onze biologische theevarianten maakt het helemaal af. Later op de dag bevredigt u de zoete trek met onze vers gebakken taarten of een gerechtje van onze menukaart met lokale klassiekers. Vanaf 15 december zullen we bovendien luxueuze maaltijden gaan serveren, die uitgekozen en bereid zijn door chef-kok Antoine Hermans.

De drankenkaart van Chez Jan is een verhaal op zichzelf. Onze specialiteit in gin: hiervan bieden we maar liefst 15 verschillende soorten. Toch liever een wijntje? We schenken zowel regionale wijnen uit Zwitserland als Franse varianten waaronder Louis Latour en Aix rosé.

Chez Jan in de zomer

De uitgebreide skivoorzieningen willen echter niet zeggen dat de omgeving van Chez Jan in de zomer niets te bieden heeft. Morgins is juist buiten het drukke skiseizoen de ideale plaats om helemaal tot rust te komen. De schitterende omgeving is rijk aan wandelpaden, die u bijvoorbeeld naar hoger gelegen boerderijen of langs kabbelende bergbeken voeren. ’s Nachts valt u in slaap met het gelui van de koeienbellen op de achtergrond. Zo laat u de hectiek van het dagelijks leven helemaal achter u!

 

Skiën in ons Zwitserse hotel

Komt u in de winter naar Chez Jan, dan is dat vermoedelijk vooral om te kunnen skiën. U zult daarom blij zijn om te horen dat Chez Jan slechts 50 meter van de grote Foilleuse-lift verwijderd ligt. Sinds 2017 is dit een luxueuze cabinelift die u naar Les Portes du Soleil brengt, een skigebied van maar liefst 650 km groot. Er zijn hier verschillende bestemmingen om uit te kiezen: denk aan Avoriaz, Morzine, Les Gets, Les Crosets, Champoussin en Châtel. Hier vindt u ook gemakkelijk uitstekende lunchgelegenheden, zoals het uitstekende restaurant La Réserve in Avoriaz.

https://chezjan.com/nl