5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Hoe kun je je huis een natuurlijke sfeer geven?

Een huis een natuurlijke sfeer is een van de grootste trends van dit moment die we maar kunnen verzinnen. En dat is ook helemaal niet zo gek, wat je zorgt hierdoor voor onwijs veel sfeer en rust in de ruimte. Maar hoe kun je nu je huis het beste een natuurlijke sfeer geven? Bijvoorbeeld door een eettafel met epoxy tafelblad. Je leest andere tips in dit artikel.

Zorg voor aardse tinten en ga voor een neutrale look

Een rustige basis is van cruciaal belang om die ene populaire natuurlijke trend het beste tot zijn recht te laten komen. Zorg voor aardse tinten en ga voor een neutrale look. Hierbij kun je denken aan kleuren zoals terracotta gebroken wit en beige op de muur en een fraaie houten vloer. Door te gaan voor een kleurenpallet van maximaal drie kleuren, zorg je direct voor eenheid en een fijne balans in de ruimte. Tip! Maak gebruik van vloerkleden in de ruimte en gordijnen van linnen of witte shutters voor een licht en luchtig totaalplaatje.

Maak het interieur compleet met planten en andere natuurlijke accessoires

Zodra de basis staat, kan het zomaar zo zijn dat je nog wat sfeer mist. Volkomen begrijpelijk, want met accessoires maak je van een huis pas echt een thuis. Maak het interieur compleet met planten en andere natuurlijke accessoires. Denk hierbij aan vazen met droogbloemen, fotolijsten met dierbare foto’s en kaarsen voor extra sfeer tijdens de donkere dagen van het jaar. Naar wat voor soort accessoires gaat je voorkeur op dit moment uit?

Kies voor een eettafel met epoxy in het interieur

Het gebruik van het juiste meubilair is natuurlijk erg belangrijk om een goede basis neer te zetten. Kan je eettafel wel een upgrade gebruiken, om op deze manier te passen binnen de natuurlijke look? Kies voor een eettafel met epoxy in het interieur. Je herkent deze tafels aan de combinatie van hout en een opvallende kleur, die je weer erg goed als accentkleur door de ruimte terug kunt laten komen.