5-S Webgids
Image default
Dieren

Hond laten trimmen in trimsalon Den Haag?

Het is voor vrijwel elke hond aan te raden om eens in de zoveel tijd naar de trimsalon te gaan, maar waarom is dat dan zo aan te raden? De trimsalon in Den Haag weet op deze vraag wel antwoord te geven. Een bezoekje aan de trimsalon in Den Haag zorgt ervoor dat uw hond minder zal gaan verharen en dat de onderliggende vacht, ook wel nieuwe vacht genoemd, ruimte krijgt om te ontwikkelen.

Wanneer kan mijn hond getrimd worden en hoe vaak?

Uw hond kan zo vaak getrimd worden als u wenst. Veel mensen vinden het zielig om zijn of haar hond in de winter te laten trimmen, omdat ze denken dat het beestje dan aan kou lijdt, dit is overigens nonsens. Honden blijken meer last te hebben van vochtig weer dan van koud weer, oftewel laat u hond gewoon lekker trimmen bij trimsalon Den Haag.  

Wat gebeurt er in de trimsalon? 

Als u hebt besloten om naar de trimsalon in Den Haag te gaan maakt u uiteraard eerst een afspraak. Wanneer u uw hond naar de trimsalon hebt gebracht kan het een tijdje duren tot u uw hond weer kunt ophalen. De hoeveelheid tijd dat u hond getrimd zal worden hangt af van de behandeling en de grote van uw hond, de medewerkers van trimsalon in Den Haag zullen u hierover inlichten. Vervolgens wordt u hond op een trimtafel gezet, waar u hond (hopelijk) snel aan zal wennen. De vacht van uw hond wordt helemaal mooi doorgekamd en klitten worden verwijderd. Verder is er ook nog een mogelijkheid dat uw hond gewassen kan worden bij trimsalon Den Haag. Als u hond na de hele vertroetelbeurt weer schoon is worden de haren netjes in model gekamd en geknipt. Na al deze bezigheden is uw hond zo goed als klaar en kunt hem of haar na enkele uren weer ophalen.