5-S Webgids
Cadeau

Gaat je collega weg? Geef een gepersonaliseerd cadeau

Helaas heeft je collega bekend gemaakt dat hij het bedrijf gaat verlaten. Dit is natuurlijk ontzettend jammer vooral als jullie het samen uitstekend konden vinden. Gelukkig kan je een gepersonaliseerd cadeau geven om het afscheid extra speciaal te maken. Je collega verwacht natuurlijk stiekem wel een leuk afscheidscadeau. Maar als je collega graag echt het bedrijf wil laten herinneren, dan kan je een persoonlijk geschenk maken. Je kan bijvoorbeeld een glas laten graveren met het bedrijfslogo of een tekst om je collega te bedanken. Onze geschenken zorgen in ieder geval voor een origineel cadeau!

Gepersonaliseerd cadeau met alle collega’s samen maken

Er zijn verschillende manieren om afscheid van je collega te nemen. Maar uiteraard is het wel belangrijk om een leuk geschenk mee te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gegraveerde borrelplank? Wij kunnen een borrelplank graveren met de namen van alle collega’s. Zo kan hij op de nieuwe vrijdagmiddag borrel nog even aan z’n oude collega’s denken. Dit zijn pas originele cadeaus om te geven aan een collega die helaas afscheid genomen heeft van het bedrijf.

Doe inspiratie op voor een leuk geschenk

Het is best lastig om iets origineels te bedenken voor een collega die afscheid neemt. Gelukkig kan je bij ons altijd inspiratie op doen. We staan bekend als één van de leukste websites voor originele cadeaus. Met een gepersonaliseerd cadeau maak je in ieder geval indruk op je collega. Wie weet zorgt een leuk geschenk ervoor dat hij zich misschien nog bedenkt. Vooral bij een gewaarde collega is het leuk om iets origineels te geven.

Cadeau bij pensioen geven

Gaat je collega met pensioen? Dan wil je hem natuurlijk ook verrassen met een origineel cadeau. Gelukkig hebben wij verschillende gepersonaliseerde cadeaus om uit te kiezen. Je kan zelfs iets uitkiezen dat past bij de hobby van je collega. Is je collega bijvoorbeeld een echte whisky drinker? Dan geef je natuurlijk een origineel Glencairn glas cadeau. Dit is het enige echte officiële whiskyglas. Zo zijn er verschillende opties om een gepersonaliseerd geschenk te geven aan een collega die met pensioen gaat.

   

https://www.gegraveerdcadeau.nl/