5-S Webgids
Image default
Vakantie

Kamperen in Noordwijk

Houdt u van kamperen en bent u op zoek naar een camping in Noordwijk? Dan is camping Le Parage wellicht wat voor u. Le Parage is een kleinschalige en rustige camping. Er zijn ongeveer 20 ruime plaatsen, voorzien van gras. Uw auto kunt u dichtbij uw standplaats op een parkeerterrein parkeren. De camping is geschikt voor gezinnen, met kinderen van jong tot oud. Speciaal voor de jonge kinderen is er een babyroom aanwezig. Ook hebben we een fijne speelplaats voor heerlijk speelplezier. Genieten van uw spelende kinderen in een rustige omgeving, wie wil dit nu niet! U kunt uzelf en uw kinderen trakteren op een heerlijke pannenkoek, vlakbij de camping ligt een pannenkoekenhuis. Wandelen kunt u naar hartenlust, alleen of met uw hond. Honden zijn welkom op onze camping dus u kunt uw trouwe vriend fijn meenemen op vakantie.

Veelzijdig Noordwijk

Noordwijk is een prachtig dorp gelegen aan de kust in de provincie Zuid-Holland. Noordwijk beschikt over een ongeveer 13 kilometer lange kuststrook. Deze kuststrook loopt van het strand van Katwijk tot en met Langevelderslag. Hier vindt u zowel de wat drukker bezochte stranden als een van de rustigste stranden van de Hollandse kust. Achter het strand liggen de prachtige duinen. Een prachtige plek om heerlijk te wandelen en te genieten van de natuur. Ook kunt u heerlijk fietsen door de duinen, op de fietspaden of letterlijk door het duin op de wielrenner paden. Noordwijk heeft twee boulevards, beiden vernoemd naar een koningin, namelijk de Koningin Astrid Boulevard en de Koningin Wilhelmina Boulevard. In het dorp, Noordwijk Binnen genoemd, zijn tal van leuke winkels, restaurants en gezellige terrasjes.

Bungalowpark Sollasi

Heeft u graag het gemak van een bungalow op uw vakantie? Bij het mooie vakantiepark in Noordwijk van Sollasi kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Het vakantiepark heeft vier of zes persoons- vakantiewoningen die ruim en zeer comfortabel zijn. Het park ligt vrijwel direct aan het Oosterduinse Meer, waar u in de zomer heerlijk kunt zwemmen en diverse watersporten kunt uitoefenen. Ook kunt u heerlijk langs het meer wandelen. Ons park is gelegen tussen de bossen, de duinen, bollenvelden en het stranden. Wandelen, fietsen, paardrijden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een unieke en prachtige plek dus waar u zich prima kunt vermaken!

https://www.sollasi.nl