5-S Webgids
Image default
Particuliere dienstverlening

Ontvang hulp bij bewindvoering in de buurt van Alkmaar

Heeft u financiële problemen waarbij u hulp nodig heeft? U ontvangt deze hulp door middel van bewindvoering van Aangenaam Bewind uit Warmenhuizen, in de omgeving van Alkmaar. Financiën zijn persoonlijke zaken die u het liefste zelf regelt, dat is logisch. Het is echter geen punt als het u niet lukt om zelf uw geldzaken te regelen. De medewerkers van dit bedrijf staan voor u klaar om u te helpen met uw geldproblemen. Zij ondersteunen u waar dit nodig heeft met bewindvoering op maat in regio Alkmaar. Het contact dat de medewerkers met u hebben is transparant en persoonlijk én met een professionele en vriendelijke houding. De focus ligt op uw financiële zorgen, maar uw belangen staan centraal.

Eerste of tweede bewindvoerder

Bent of kent u iemand die door psychische, sociale en/of lichamelijke omstandigheden zelf het financiële overzicht niet meer kan houden? Vraag dan voor uzelf of uw familielid of cliënt bewindvoering aan bij dit bedrijf in regio Alkmaar. Deze bewindvoering dient geregeld te worden volgens de kantonrechter, waarna een medewerker van dit bedrijf alle geldzaken van de cliënt regelt als eerste bewindvoerder. Wilt u zelf eerste bewindvoerder zijn van uw oudere vader of moeder of uw verstandelijk beperkte zoon of dochter?  Dan kunt u medewerkers van dit bedrijf ook inschakelen als tweede bewindvoerder. Zij helpen u dan bij de financiële beslissingen en nemen de taken van u over als het u tijdelijk niet lukt.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Wilt u meer weten over alle diensten die Aangenaam Bewind uit Warmenhuizen u aanbiedt? Vraag dan een gesprek aan met een van de medewerkers, waarin u uitleg krijgt over de bewindvoering op maat die dit bedrijf uit regio Alkmaar u levert. U vertelt uw wensen en de medewerkers vertellen u wat zij voor u kunnen betekenen. Neem nu contact op voor een afspraak!