5-S Webgids
Image default
Vakantie

Plan je rondreis door Schotland

Een land welke je bezocht moet hebben is toch wel Schotland. Het ligt helemaal niet ver van Nederland af en heeft je veel te bieden. Het is een land welke bij de meeste mensen niet bovenaan het lijstje met vakantiebestemmingen staat. Dat is aan de ene kant ook niet gek. De meeste Nederlanders willen als ze op vakantie gaan naar de zon. De zon is echter wel een dingetje in Schotland. De zon is namelijk wel regelmatig te zien, maar het regent ook meer dan 200 dagen per jaar in Schotland. Dit zorgt ervoor dat het niet echte een zonbestemming is met temperaturen van boven de 30 graden. In de zomer lopen de temperaturen wel op tot ruim boven de 20 graden, maar het zijn hier geen Middellandse zee temperaturen.

Rondreis Schotland

Waarom je dan wel een vakantie naar Schotland zou moeten maken? Die vraag kan ik heel simpel beantwoorden. Een vakantie naar Schotland maak je om het land. Het land Schotland is namelijk een land met een bijzondere rijke geschiedenis welke je nog overal tegenkomt. Een prachtige stad als Edinburgh en de vele kleine dorpjes verspreid over Schotland met elk hun eigen verhaal. Daarnaast bied Schotland je een natuur welke ruig en ongerept is op vele plekken. Schotland is dan ook de vakantiebestemming voor mensen die wat willen zien en doen.

Een rondreis Schotland is dan ook echt een aanrader. Je kunt een rondreis door Schotland op eigen gelegenheid gaan maken, zelfs met je eigen auto. Hierbij kan je via het kanaal rechtstreeks naar Schotland rijden, of een Ferry pakken om een paar 100 kilometer te besparen voordat je echte rondreis begint. Schotland heeft vele bezienswaardigheden, prachtige steden en een prachtige natuur. Dit alles ligt echter wel ver uit elkaar en per auto is Schotland dan ook echt te bewonderen.

Busreis Schotland

Je kunt er ook voor kiezen om een georganiseerde busrondreis Schotland te boeken. Zeker als je voor het eerst naar Schotland op vakantie gaan is dit toch wel een aanrader wat ons betreft. Bij de meeste rondreizen is er een aparte reisleider die je vele leuke weetjes verteld en natuurlijk je reis compleet verzorgd. Geen gedoe met zelf planning bijhouden, routes uitstippelen en hopen dat je het allemaal vind en op tijd bij een accommodatie bent. Met een van de vele georganiseerde busreizen door Schotland is dit grotendeels geregeld.

Kortom een busreis Schotland is een heerlijke manier om dit prachtige en unieke land te bezoeken. Geniet van je welverdiende vakantie naar een uniek land.

https://www.schotlandreizen.be/