5-S Webgids
Image default
Aanbiedingen

PVC click vloeren voor in de woonkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer? Waarom ga je dan niet voor een PVC click vloer. Deze vloer is niet alleen van hoge kwaliteit, maar is ook nog in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Op deze manier kun je een PVC vloer in iedere woonkamer leggen. Bovendien kun je deze vloer dankzij het click systeem ook nog eens makkelijk leggen! Hieronder lees je alles over PVC click vloeren voor in de woonkamer. 

 

Wat zijn PVC vloeren met click systeem?

Een PVC vloer is ook wel een kunststof vloer gemaakt van verschillende lagen PVC. Dit product is speciaal ontwikkeld als alternatief voor natuursteen, parket en laminaat. Ze passen in iedere ruimte in het huis en zijn in veel verschillende stijlen te krijgen. Wil je de vloer zelf gaan leggen? Ga dan voor een PVC click vloer. Dit click systeem is makkelijk te leggen en kun je vergelijken met het leggen van laminaat. Je klikt de tegelvorm of stroken van de PVC in elkaar en je kunt direct verder gaan met de volgende. 

 

Hoge kwaliteit en breed inzetbaar 

Een PVC click vloer is van hoge kwaliteit en zal dan ook vele jaren meegaan. De vloer heeft niet alleen een hoge vochtbestendigheid, maar is ook nog eens zacht om op te lopen. Doordat het een sterk maar zacht materiaal is werkt het tegelijkertijd geluiddempend. Wanneer er een vlek op zit kun je deze met een mild schoonmaakmiddel direct verwijderen. Een PVC click vloer is breed inzetbaar en is mogelijk om te plaatsen in iedere ruimte in de woning, waaronder de woonkamer. 

 

PVC click vloer stijlen voor in de woonkamer 

Wanneer je een PVC click vloer voor in de woonkamer wil dan zal je snel zien dat veel verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Hieronder lees je alles over drie populaire soorten voor in de woonkamer. 

 

PVC click visgraat vloer

Je kunt je PVC click vloer in diverse motieven leggen, zoals een visgraatmotief. Dit motief geeft je woonkamer een moderne, maar ook stijlvolle look en daarnaast zorgt het voor een luxe uitstraling. Wanneer je meer diepte en een speels effect wil bij een visgraat PVC click vloer, dan kun je gaan voor diverse kleuren PVC. Als je één of twee tinten verschil hebt geeft dit gelijk een leuk effect. 

 

PVC click betonvloer

Vind je een betonlook vloer leuk, maar vind je het te koud voor in jouw woonkamer? Ga dan voor een PVC click vloer in een betonlook. Leg de PVC click vloer strak tegen elkaar aan, waardoor het net één geheel lijkt. Je hebt PVC vloeren in een betonlook in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kun je gaan voor een lichtere kleur, maar ook voor antraciet grijs. 

 

PVC click houtvloer 

De populairste soort PVC click vloer is ook wel een vloer met houtlook. Deze PVC vloer is in veel diverse kleuren verkrijgbaar. Of je nu een lichte kleur houtlook of donkere kleur wil, Afium heeft het allemaal. Een houtlook vloer van PVC met click systeem straalt sfeer, luxe en kwaliteit uit en is dan ook een musthave om in jouw woonkamer te hebben. 

 

 

https://afium.nl/pvc-vloeren.html