5-S Webgids
Image default
Groothandel

Spotjes in de overkapping? Diverse soorten LED-spotjes voor de overkapping

Spotjes kopen voor in de overkapping? Dat doet u natuurlijk het meest voordelig bij Ledlogic, de groothandel in LED verlichting. Hier bent u niet alleen zeker van de ruimste keuze, maar ook nog eens van de beste kwaliteit LED-lampen voor een voordelige prijs.

Spotjes in de overkapping maken uw veranda helemaal compleet. Ze zorgen voor een prettige sfeerverlichting of functioneel licht als dat nodig is. LED-spotjes voor in de overkapping zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor draaibare en waterdichte spotjes van LED, maar ook voor aparte opbouw spotjes om te bevestigen op het plafond of de wanden.

Zelf spotjes in de overkapping maken is helemaal niet moeilijk om te doen. Het enige waar u rekening mee moet houden is het aanleggen van stroompunten op de juiste plaats. Doet u dit tijdens het bouwen van de overkapping? Dan zorgt dat voor veel installatiegemak als u zelf spotjes in de overkapping wilt maken.

Geïntegreerde spotjes in de overkapping maken

Als u liever wilt dat de verlichting in uw veranda of terrasoverkapping niet teveel opvallend aanwezig is, dan is het goed om te kiezen voor de zogenaamde inbouwspotjes van LED. Deze zijn prachtig weg te werken in bijvoorbeeld de vloer, het plafond of de wanden van de overkapping. Zo ontstaat er een mooie lichtverdeling zonder dat het armatuur van de LED-verlichting teveel opvalt.

Waterdichte opbouw spotjes van LED gebruiken in de overkapping

Hoewel een overkapping of een veranda ons bescherming tegen de regen en andere weersinvloeden biedt, is het toch verstandig om te kiezen voor water en vochtbestendige spotjes in de overkapping. Ook lucht kan namelijk een hoge mate aan vocht bevatten die een goede werking van de LED-verlichting in de weg kunnen staan. Kiest u voor waterdichte opbouw spotjes in de overkapping? Dan kunt u rekenen op een lange levensduur en een goede werking van de LED-lampen.

Zelf spotjes in de terrasoverkapping of veranda plaatsen

Het zelf plaatsen van spotjes in de overkapping is niet moeilijk. Door het maken van een goed doordacht lichtplan, weet u van tevoren exact waar de stroompunten voor de spotjes moeten komen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is de spotjes installeren en genieten van een prachtige lichtbron onder uw terrasoverkapping of veranda.

https://www.ledlogic.nl/welke-verlichting-in-veranda/spotjes-voor-veranda