5-S Webgids
Image default
Woningen

Tips bij het te koop zetten van een boerderij

Wil jij graag je boerderij verkopen maar ben je bang dat mensen er niet zo enthousiast op gaan reageren? Zorg er dan voor dat je boerderij extra aantrekkelijk oogt. Maar hoe doe je dat als je boerderij best oud is en ver uit de buurt ligt? We geven je enkele tips om het bezoekers aantal te verhogen van de boerderij die jij te koop hebt staan.

Tip 1: Zorg dat de boerderij er netjes opgeruimd uit ziet. Richt de boerderij gezellig in, zodat bezoekers er een prettig en geruststellend gevoel bij krijgen.

Tip 2: Laat professionele foto’s maken van je boerderij. Professionele fotografen hebben materiaal ter beschikking waarmee echte professionele foto’s kunnen worden gemaakt. Deze foto’s komen vaak sterker over dan foto’s die gemaakt zijn met een goedkope camera. Ook bestaan er fotografen die specialiseert zijn in vastgoed. Vaak hebben zij ook ideeën over hoe een woning het beste overkomt op beeld.

Tip 3: Benadruk de voordelen van de boerderij extra duidelijk in je verkoop advertentie. Benoem bijvoorbeeld de rust die de locatie zich mee brengt en mogelijke wandel gebieden. Is er een supermarkt redelijk in de buurt? Benoem dit dan ook.

Tip 4: Schakel een makelaar in die gespecialiseerd is in het te koop zetten van boerderijen. Zij weten vaak precies waar ze op moeten letten en hebben veel ervaring in het verkopen van grote stukken grond. Dit is natuurlijk een andere vorm van makelaardij dan een makelaar die huizen in de stad verkoopt.

https://www.klement2.com/boerderij-te-koop