5-S Webgids
Image default
Auto’s en Motoren

Voordelige laadkabels voor elektrische auto's

Als het om elektrische auto’s gaat, dan zal je merken dat er steeds meer betaalbare auto’s op de markt komen. Voor elke auto wordt een speciale laadkabel of mobiele thuislader op de markt gebracht. Sommige laders zijn universeel, maar het is ook handig om specifiek naar het type te kijken dat bij de auto past. Zo profiteer je optimaal van de snelheid van een lader.

Voor veel mensen is niet alleen de aanschafprijs, maar ook de laadduur iets wat belangrijk is bij het maken van een keuze. Duurt het een paar uur om de auto te laden, dan kan dit zomaar een struikelblok zijn. Sommige elektrische auto’s zijn voorzien van een snellader, zodat je helemaal niet meer zo lang hoeft te wachten. Misschien is het wel mogelijk om vanuit je auto te werken met behulp van een mobiele hotspot, dan heb je er natuurlijk geen erg in. Maar wanneer je in die tijd dat de accu van de auto laadt, eigenlijk ergens anders je tijd beter kan besteden, dan is zoiets wel een belangrijk alternatief.

Voordelig laadkabels voor elektrische auto’s kopen

Via de webshop van Accu-Machine.nl vind je diverse laadkabels voor elektrische auto’s. Ondanks dat de meeste elektrische auto’s uitgerust worden met een type 2 laadkabel, ook wel een Mennekes laadkabel genoemd, zijn er nog steeds type 1 laadkabels verkrijgbaar. Dit komt omdat veel mensen langdurig met hun elektrische auto op pad kunnen, zonder dat ze deze inruilen voor een nieuw exemplaar. Je moet het natuurlijk ook maar allemaal kunnen betalen. Gelukkig zijn er steeds meer betaalbare modellen op de markt gebracht. Laatst bracht Renault het nieuws naar buiten dat er een vrij voordelig model verkrijgbaar zal zijn. Voor veel mensen is het een hele investering, maar je zult merken dat je wel echt op je maandlasten zal besparen. Los van dat het natuurlijk beter is voor het milieu.