5-S Webgids
Aanbiedingen

Wij brengen eerst jouw IT infrastructuur op orde

Wil je als bedrijf een beetje meedoen in de digitale wereld, dan ontkom je er niet aan. Goede IT en de juiste begeleiding van een IT bedrijf. Belangrijk is dat je weet welke keuzes je moet maken voor een flexibele en vooral veilige IT omgeving. De basis van jouw IT omgeving met alle mobiele apparaten en software is een stabiele en betrouwbare IT infrastructuur. Wil je werkprocessen digitaliseren en efficiënter communiceren? Dan kan Think4 jouw bedrijf helpen. Hoe? Wij brengen eerst jouw IT infrastructuur op orde.

Wat is een IT-infrastructuur?

Je moet een IT-infrastructuur zien als de centrale transporteur van alle digitale data. Informatie delen, gegevens binnenhalen en zorgen dat die op de juiste plek terechtkomen. Bijna alles heeft tegenwoordig te maken met IT en daarom wil je 100% kunnen vertrouwen op een stabiel netwerk. Die infrastructuur bepaalt de betrouwbaarheid en kun je blijven optimaliseren naarmate jouw bedrijf meer capaciteit nodig heeft. Stap 1, wij brengen jouw totale IT in kaart en geven aan waar jouw bedrijf op kan verbeteren.

Flexibel en veilig online werken

Eigenlijk weten we niet beter; we zijn altijd online en kunnen plaatsonafhankelijk werken. Waar je ook bent, op de zaak of thuis, jouw mobiel heeft verbinding met je bedrijfsdata. Je klapt je laptop op een willekeurige plaats open en gaat aan het werk. Die vanzelfsprekendheid merken we pas als het niet werkt. Want bij een storing valt je hele communicatie, oftewel je bedrijf stil en zit je als ondernemer met de gebakken peren. Daarom bieden wij als IT bedrijf voor MKB praktische IT oplossingen die zorgen dat je digitale processen stabiel kunnen draaien. Naast faciliteiten voor flexibel werken zorgen we ook voor een veilige online omgeving.

Slim investeren in IT

Wie wil groeien moet investeren. Of het nu gaat om mankracht of IT-voorzieningen, jouw bedrijfsdoelstellingen vragen om financiële input. Wij zien vaak bedrijven ad-hoc aankopen doen, snelle beslissingen op de korte termijn, en dat is zonde. Want als je bedenkt dat wij je helpen met slim investeren in IT, zul je merken dat je toekomstgerichte stappen neemt. Investeren op de langere termijn met weloverwogen IT-oplossingen, dat is de kracht van Think4. De komende jaren zal de hele digitale transformatie binnen het MKB in een stroomversnelling komen. Snelle verbindingen, optimale online beveiliging en écht profiteren van slimme IT. In de meeste gevallen zal dit vragen om een uitbreiding van jouw ICT-infrastructuur.

Combinatie vast en mobiel

Ook al lijkt het erop dat we alles mobiel doen, het vaste netwerk zal altijd blijven. We houden dus een combinatie vast en mobiel werken, omdat het supersnel versturen van grootschalige data hoeveelheden niet zonder een vaste verbinding kan. Wel zal glasvezel zich gaan uitbreiden waarop je profiteert van een snelle verbinding met behulp van draadloze antennes. Kijkend naar de toekomst, met de impact van Artificial Intelligence (AI) als voorbeeld, zullen we nog meer afhankelijk worden van het internet en ook daarom wil je slim investeren in IT. 

IT infrastructuur beveiligen

Het beveiligen van je online data, systemen en processen wordt daarmee belangrijker dan ooit. Jouw IT infrastructuur zal moeten worden ingericht met slimme beveiligingstools. Daar komt een belangrijk deel bewustwording en gedragsaanpassing bij, want de mens is nog altijd de zwakste schakel als het gaat om cybercriminaliteit. Bedrijven zien scherp toe op de naleving van regels en voorschriften die binnen de organisatie worden opgesteld. Veilig werken vraagt om ieders alertheid. Werken in de cloud of via een vast netwerk, de email die je opent, de wijze van inloggen en het delen van informatie met derden kan met één druk op de knop een digitale bedreiging vormen. 

Hardware, software en netwerk

Elke IT infrastructuur faciliteert het gebruik van hardware, software over een netwerk. Die structuur moet op orde zijn anders vallen er gaten in het systeem. Precies dat is wat wij als IT bedrijf doen voor MKB ondernemers: wij brengen jouw IT-infrastructuur op orde, kijken waar de knelpunten zitten en zorgen voor een plan van aanpak. Onze transparante aanpak is waar klanten van Think4 zo tevreden over zijn. Je hoeft het zelf niet volledig te snappen en daarom moet je kunnen vertrouwen op ons als een verlengde van je eigen organisatie. IT-specialisten van Think4 denken met je mee, acteren alsof zij je eigen medewerkers zijn, hebben tips en zijn heel goed bereikbaar als je ze nodig hebt. 

Online opslag van data

Voor vrijwel iedereen die vroeger verantwoordelijk was voor de dagelijkse of wekelijkse data backup is cloudopslag een uitkomst. Het online opslaan van bedrijfsgegevens in de cloud in plaats van een vast netwerk. Ideaal voor medewerkers die mobiel toegang willen hebben tot data als agenda, email en bestanden. Online samenwerken is veel makkelijker en dankzij een automatische online backup hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke data kwijt raakt. Wel, ook hier, is het belangrijker dan ooit dat jouw IT-beveiliging op orde is. In dat kader geven wij MKB ondernemers advies. Veilig online opslag van data, meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Mocht jouw bedrijf ineens meer of minder capaciteit nodig hebben, kun je dat naar wens aanpassen. 

Professioneel ICT beheer

Wil je alle lagen binnen jouw IT-infrastructuur op orde hebben, kies dan voor professioneel ICT beheer. Als IT-bedrijf voor MKB komen wij in contact met bedrijven die niet alleen kiezen voor gemak, zij zien daadwerkelijk het voordeel van een externe IT partij. Naast advies en implementatie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsprocessen blijven draaien. ICT beheer uitbesteden voor een vast bedrag per maand is een slimme keuze voor elke MKB ondernemer. 

Digitaal transformeren soepel laten verlopen

Innoveren, optimaliseren, groeien, alles staat of valt met een perfecte IT-basis. Alleen dan kun jij digitaal transformeren soepel laten verlopen. Think4 helpt je graag bij de stappen die jij gaat nemen op IT-gebied. Tools voor veilig werken in de cloud, hybride oplossingen, online backup en wireless networking, wij zijn jouw IT-bedrijf en tevens Microsoft partner. De mogelijkheden voor de moderne werkplek zijn eindeloos, dus laat ons jou adviseren. Waar wil jij beter in worden? Wij begeleiden jouw bedrijf naar het volgende niveau met een betrouwbare en veilige IT-infrastructuur. 

 

https://www.think4.nl/