5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Woning inbraken

Woning inbraken

Tegenwoordig word er steeds vaker ingebroken in Limburg. Waar dit door komt is niet duidelijk, maar de inbrekers vinden steeds meer nieuwe technieken om je huis binnen te komen. Tegenwoordig gaat het zo ver dat ze met vestjes van een energie leverancier lopen en je ze zo zelf je huis binnen laat, als ze binnen zijn grijpen ze hun kans als het mogelijk is en nemen ze zoiets mee zonder dat je het door hebt. Sinds de lockdown is versoepeld zijn inbrekers ook weer meer actief.

 

Tips tegen inbrekers

Zorg voor automatische verlichting met een sensor als er beweging is. Dit kan de inbrekers afschrikken. Zorg er ook voor dat je vuilnisbak vast staat of in ieder geval niet makkelijk te verplaatsen is, dit kan voor inbrekers dienen als een trap en zijn ze zo op je dag. Laat altijd een lampje aan in je huis, ookal ben je er niet. Dit kan ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof er iemand thuis is en komen ze minder snel naar binnen. Vaak hoor je dat ze een deur zo intrappen en binnen komen, zorg daarom voor een extra slot op knie hoogte. Het extra slot zorg voor extra versteviging. Als u een nieuwe tv, laptop of zoiets dergelijks koopt, zorg dan dat u niet de verpakking voor uw huis legt om opgehaald te worden. Door de doos weten inbrekers dat er een nieuwe tv of laptop staat in je huis, hierdoor is het aantrekkelijker om binnen te komen. En hang nooit een sleutel bij of achter je deur, ze slaan de raam in en zijn zo binnen.

 

Inbrekers Limburg

In Limburg word er redelijk veel ingebroken. De oorzaak of reden hier van is niet bekend. Als erbij u wordt ingebroken kunt u er bijna nooit iets aan doen. Je zou wel zoveel mogelijk kunnen doen om je huis te beveiligen, doormiddel van goede sloten. In Limburg heb je bijvoorbeeld sloten specialist Heerlen, hier kunt u uw sloten laten maken als ze kapot zijn ,omdat er ingebroken is of u kunt voor een veilig slot kiezen die u beschermd tegen inbreken.

https://slotenspecialistlimburg.nl/