5-S Webgids
Image default
Dieren

24 eenvoudige manieren om geld te besparen als eigenaar van een hond

Het trainen van je Labrador is essentieel, maar helaas is er geen openbare school voor puppy’s.
Lees boeken

Ik ging naar de website van een grote boekhandel en ging ‘hondentraining‘ in het zoekvak. Het keerde meer dan 1500 wedstrijden terug.

Het is duidelijk dat er veel informatie beschikbaar is bij uw lokale boekhandel en dat een goed boek nog steeds minder duur is dan het inhuren van een trainer of zelfs meedoen aan een les.

Winkels in tweedehands boeken besparen u misschien een paar dollar, en er is altijd een bibliotheek voor de ultieme besparing.


Het internet doorzoeken

Natuurlijk heb je dit al gedaan, anders zou je hier nu niet zijn!

Het World Wide Web is een schatkist aan informatie over elk mogelijk huisdier. Je vindt artikelen (zoals deze) en video’s om te helpen met eventuele vragen over hondentraining die je hebt, en het meeste is gratis!

De truc is het kaf van het koren scheiden.

Er is veel twijfelachtig materiaal online, met ongeverifieerde bronnen en gewoon slecht advies. Als iets niet goed voor je lijkt, ga dan met je buik en ga verder met een andere site.
“Huur” een virtuele trainer

Er zijn talloze online trainingsprogramma’s beschikbaar. U betaalt een vergoeding, maandelijks of plat, om toegang te krijgen tot een bibliotheek met artikelen en instructievideo’s.. Koop een online puppycursus.

Een goed gemaakte video is een geweldige bron omdat deze je technieken in actie laat zien.

Heeft het de eerste keer niet helemaal begrepen? Gewoon terugspoelen en het opnieuw bekijken. Of zoek naar een video die het exacte probleem behandelt waarmee je momenteel te maken hebt. Het is veel efficiënter dan het opnemen van elke aflevering van “The Dog Whisperer!”

http://labradoropvoeden.nl